Hepsiburada.com Rezaletini Anlatıyorum.
Merhabalar bu elemanların nasıl birisi olduklarını anlatacağım, yeminim var.
Tek tek anlatacağım.
Kargolarım 12 ağustostan beri piyasada yoklar. evet yanlış duymadınız yoklar...
Hepsiburada.com bir işe atılıp yeni kargo firması kurmuş. Hepsijet adında bir kargo firması.
ve ne zaman sorsak sanki Hepsijet Türkiye'nin köklü kargo firmasıymış ve 81 ilde teslimat şubesi bulunurmuş gibi " yoğunluk var efendim " " 3 iş günü içinde gelecek efendim " " şu gün gelecek efendim "
diye diye 18 ağustos oldu. 1 kargom daha bu gün geldi, diğeri hala piyasa da yok ... bir de alıcıyı yanıltmak için kargo takip sistemine yalan dolan bilgi geçtiklerini de söyleyeyim.
bunu da geçelim. siparişlere asla ama asla kötü yorum, eleştiri, vs yaptırmıyorlar... yani ürün almak isterseniz, siz ürünün kötü yanlarını görmeyip öğrenemeyin diye. ürüne kanıp alasanız diye kötü yorumları asla onaylamıyorlar.
Yorumlarımı da anlatmak istiyorum. o yorumları onaylanmadığı için 50 defa silip tekrar yazdım en yumuşak şekilde yazmaya bile çalıştım onaylanması için. ama tabii ki yine onaylanmadı... Site de Sahte XBOX 360 Kontrolcü satılıyor dememe ve ürünü iade edip paramı geri almama rağmen ürünün sahte olduğu anlaşılmasına rağmen satıcı hala ürünlerinin sahte olduğunu belirtmeden satmaya devam ediyor (satıcı kadiroto) evet XBOX 360 Kontrolcülerinin orjinali kalmadı ama burda alıcıyı yanıtlarak satış yapıyorlar bunun yanlış olduğunu düşünüyorum açıkcası ve Bofigo adlı satıcı da Para İade Hakkının önüne geçmek için ürünü kargoya vermediği gibi kargo fişi kestirmişti TABİİ Kİ DE O SATICILAR HALA MÜŞTERİLERİ TOKATLAMAYA DEVAM EDİYORLAR :)
Şimdi diyeceksiniz ki, bunları neden anlatıyorsun ? anlatıyorum çünkü insanların dolandırılmasını ve enayi yerine konulmasını istemiyorum
siz siz olun buradan alış veriş yapmayın. bunların sonu Hızlıal.com gibi gümbürtüye gitmek ve bu da onların ayak sesleri.
Aliexpress'ten verdiğim siparişim, 5 gün içinde Türkiye'ye ulaştı. bunlar hala 12 ağustostan beri ürünümü getiremediler. allah belalarını versin başka bir şey demek istemiyorum
edit ; Bofigo adlı satıcı da ürünü 1 ay sonra gönderdi tahmini teslimat tarihini haftalarca aşmasına rağmen sırf kargo fişi kesildi diye (Kargo takip ekranında satıcının ürünü kargoya vermediği geçmesine rağmen) Hepsiburada.com bu düzenbazlığa da müdahale etmedi
500TL Sıfır 1050 Tİ ? :D
|
AMD Ryzen5 2600X | Asus Prime B350-PLUS | XFX Radeon RX 6750 XT Speedster MERC319 Black | Gskill 16X16 32GB DDR4 | RAMPAGE GALAXY-120 120MM | SanDisk SSD Plus 120GB | Seagate Barracuda 3.5" 4TB Sata | Rampage RGB-850 80PLUS Gold 850W Full Modular | Rampage Falcon-X Gaming | ASUS 27" VG278Q | 2X Toshiba 3.5" 1TB SATA | WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 235
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.176 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware