Şimdi Ara

500TL Sıfır 1050 Tİ ? :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. bugün n11.com'da dolaşırken bu ilanı gördüm. bunun olayı nedir ? neden bu kadar ucuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSA36 -- 20 Ağustos 2019; 22:17:49 >

• İcinden gtx 1050 ti harici hersey cikabilir. Oem mis kart ben cakmayim diye haykiriyor. Saticidan gpuz ekran goruntusu rica edin ak koyun kara koyun belli olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C034FACC7

İcinden gtx 1050 ti harici hersey cikabilir. Oem mis kart ben cakmayim diye haykiriyor. Saticidan gpuz ekran goruntusu rica edin ak koyun kara koyun belli olur.
    hocam ekran kartı sahteymiş haberini buldum adam resmen n11 de sahte ürün satıyor çıldırmalık

https://vaaju.com/germanyeng/massive-fake-nvidia-graphics-card-on-ebay-geforce-gts-450-instead-of-gtx-1060/

• GTX 1050 Ti'de Vga çıkışı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUSA36

hocam ekran kartı sahteymiş haberini buldum adam resmen n11 de sahte ürün satıyor çıldırmalık

https://vaaju.com/germanyeng/massive-fake-nvidia-graphics-card-on-ebay-geforce-gts-450-instead-of-gtx-1060/

Alıntıları Göster
    ilk vaka değil ki.

• şu haberi okuyup linki takip etmek nasıl hava körüğü almamla sonuçlandı anlamadım ama neyse...
  • quote:

ilk vaka değil ki.

Alıntıları Göster
    ben ilk defa duydum gördüm hocam yani ekran kartının bile sahtesi çıktıysa vay halimize :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • garantiside var 3 ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

garantiside var 3 ay
    Ya moruk adam sormuş mining yapıldı mı diye çıldırıyorum şuan şu kartla mario falan belki oynarsın XD

Aldığımız firma dediği de Ebay'da bu kartı satan mağaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSA36 -- 20 Ağustos 2019; 23:38:48 >

• Merhaba Duhok36,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • 599 olmuş :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    Hocam size mail yolladım baksaydınız keşke...

edit: telefon numaramı ve eposta adresimi yolladım PM'den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSA36 -- 21 Ağustos 2019; 20:54:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

599 olmuş :D
    ulan ekran kartın sahtesine bile zam geliyor çıldırıyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUSA36

ulan ekran kartın sahtesine bile zam geliyor çıldırıyorum şuan

Alıntıları Göster
    Son 5 tane kaldı yazıyor attıkları fotoda baya kart var kutuda milleti iyi kekledi eleman

• Merhaba Duhok36 ,

Ekibimiz sizi bilgilendirmiştir. Konuyla ilgili talebiniz işleme alınmış olup tarafınıza dönüş yapılacaktır.

n11.com
  • Kartın klon 750 Ti çıkma ihtimali var. Bence riske girmeyin boşuna zaten fiyatta über kaçmaz fırsat değil.
  • quote:

İcinden gtx 1050 ti harici hersey cikabilir. Oem mis kart ben cakmayim diye haykiriyor. Saticidan gpuz ekran goruntusu rica edin ak koyun kara koyun belli olur.
    Biosdan gtx 550yi 1050 ti yapan çinliler vardı. En güveniliri benchmark

• Mağaza diye tabir edilen adamın konuşmalarına bak “EFET”, “HOCAM”.
    Onuda geç n11 böyle bir durumu nasıl bünyesinde barındırabiliyor hayret doğrusu. İyice bişeyini çıkarmaya başladı. N11 den de uzak durmak lazım demek ki !!!

• O paraya ikinci elini vermiyorlar.
    Bir bit yeniği olduğu oradan belli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bugün o dolandırıcının başka bir mağazasını buldum... isteyen beni şikayet etsin ya da bana ceza versin umrumda değil. bu yapılan şerefsizlikten başka hiç bir şey değil... insanların cebindeki 3 kuruşa göz dikip onları dolandırmaktır bu biz burda neyin ne olduğunu biliyoruz anlıyoruz, ama anlamayan insan bi sevinçle bunu alıp hayal kırıklığı yaşayabilir... kimse kolay para kazanmıyor geri iade alırız diyorlar alana kadar 50 bin tane takla atacaklarına yüzde yüz eminim... benim konuyu açmamın asıl sebebi insanlar neyin ne olduğunu görsün öğrensin diye idi. yazık günahtır...

bu da link ;https://www.n11.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/ekran-karti

Elemanın birisi olayı anlatmış link ;
    FrekansTVyoutube
    160 TL'ye GTX 1050 Ti! Çin'deki Tüm Sahte Ekran Kartlarını İfşa Ediyorum (Dolandırıcılar)
    https://www.youtube.com/watch?v=XbAQWrCG33k

Bu da elemanın sattığı fake 1050 ti ve orjinal 1050 ti GPU-Z Sonuçları

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.