Millenicom çıkmazı
Arkadaşlar yaklaşık 7-8 ay önce millenicom a geçiş yaptım, geçiş yaparken kullanmakta olduğum modeminde değiştirilmesini kendilerine özellikle söyledim,(tılgın marka modem odalarda yeterince sinyal vermiyor) onlar bu şartı kabul ederek tamam dediler hatta modemi gönderin türk telekoma, biz yollluyoruz yeni modeminizi kargoya verildi bile dendi, sonra modemi yenilemeyeceğiz dediler üstünü kapattım bende gittiği yere kadar gitsin dedim. Ama bu süreçte baktım dh forumda yazıyor milenicom yöneticisi ona bir mesaj yazarak gerekli bilgileri verdim tamam ilgileneceğiz falan dendi yaklaşık 10-15 gün oldu bi kaç defa aradılar sıkıntı nedir şudur budur derken yine aynı noktadayım. İşlemimi gerçekleştirmiyorlar, her ay kullanım ücretine ek modem ücreti de ödememe rağmen mağdur edildiğimi düşünmekteyim. Milenicom alacak arkadaşlara duyurumdur. Gereken işlemler yapılırsa buradan duyurusunu yapacağım. Herkese Saygılarımla iyi forumlar diliyorum.
php mantığını nasıl anlarım
marhaba arkadaşlar php öğrenmeye çalışıyorum. video, kaynaklar okuyorum;
değişken,dizi,operatör vs karman çorman oluyor,bunun mantığı ne zaman oturacak bütün olarak düşünemiyorum.ne tavsiye edersiniz?
emlak domain aranmaktadır
|
|
|
asus enfone 2 32 gb
|
lg g3 mü samsung j7 mi?
|
dreamweaver
|
|
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 284
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 9.387 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar