Şimdi Ara

php mantığını nasıl anlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • marhaba arkadaşlar php öğrenmeye çalışıyorum. video, kaynaklar okuyorum;

değişken,dizi,operatör vs karman çorman oluyor,bunun mantığı ne zaman oturacak bütün olarak düşünemiyorum.ne tavsiye edersiniz?

• php mantığını anlayamazsın pek mantıklı bir dil değil çünkü hata yapsan da çalışıyor falan değişik bir dil

yol yakınken vazgeç. önce ingilizce öğren değişken falan yerine variable dediğinde bi şeyleri anlamaya başlıyorsun. sonra php kiyeçpi ne istersen öğrenirsin
  • PHP ilk başta tamamen Perl programlama dili esas alınarak, web'te direkt çalışacak şekilde webte cok kullanılan form ve cookie gibi özellikler dile eklenerek tasarlanmış. O yüzden önce biraz Perl öğrenip Perl ile bir kaç deneme yaparsan sonra PHP cok daha mantıklı ve kolay gelir. Öğrenmesi ilk başta kolaydır ancak uygulamaya gelince syntax 'ı ve idiom'ları biraz zor gelebilir, o zor dönemi aştıktan sonra herşey kolaylaşır.
  • PHP'yi üç günde öğrenemezsin. Tek olarak ta öğrenemezsin. Öyle olsaydı her yer Webmaster kaynar dı.

Bir kaç kitap satın al. HTML ve CSS + Javascript + PHP ve bol bol oku.

PHP yayın yapan bir sunucu dan Web işlemlerini düzenlemek için kullanılır. Web'in temeli de HTML.

Uzun ve sıkıcı bir yoldasın. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K110 -- 28 Ocak 2021; 14:16:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.