Tvs Jüpiter 125 mi - Hero Dash 125 mi?
Arkadaşlar merhaba, Jüpiter ve Hero daha arasında çok kararsız kaldım çok araştırdım fakat hala ikilemdeyim. Bu iki modeli kullanan veya kullanmış arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar merhaba öncelikle soracağım soru saçma olabilir farkındayım. Yeni evlendim ev işlerinden pek anlamıyorum babamı erken yaşta kaybettim maalesef, duş başlığımız bozuldu yeni başlığı ve hortumu takarken görselde ki parçayı kırdım yanlışlıkla bu parçayı bulamıyorum. Bu parçanın ismini net olarak bilen biri varsa almak istiyorum, yoksa bataryayı komple değiştiricem bu gidişle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, iyi forumlar
Steelseries Arctis 1 Mikrofon Sorunu
Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım. Eski bilgisayarımda çalışan '' Steelseries Arctis 1 '' kulaklığımın mikrofonu yeni bilgisayarımda çalışmıyor. Asla ve asla görmüyor mikrofonu, kulaklıkta sorun yok eski bilgisayarıma taktığımda Sonar programı ile birlikle hala çalışır vaziyette fakat şu an kullandığımda yeni bilgisayarımda asla ve asla görmüyor mikrofonu, Sonar programıda bir işe yaramıyor. Sonar programını defalarca silip tekrar kurdum, bütün gizlilik zımbırtılarını açtım fakat fayda etmiyor. Ek olarak driverlarımda güncel ne yapmam lazım çaresini bilen bir arkadaş varsa ve aydınlatırsa çok sevinirim.
Anakartım: MSI PRO H610M-E DDR4
5000-6000 TL arası telefon önerisi
Arkadaşlar 5-6k arası bütçem var, hangi telefonları önerirsiniz? Oyun falan çok oynamam bu fiyat segmentinde en fiyat performans ürün hangisidir?
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.687 (Bu ay: 301)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri