Uygulama Yüklemesi Sonrası Sistemdeki Değişiklikler
|
Hash Değeri Karşılaştırma/Dogrulama
|
Merhaba arkadaşlar.
Samsung A10S ve A51 Cep telefonlarımı bilgisayara usb kablosuyla bağlayıp Dosya Aktarımı seçiyorum.
Telefondan PC nin Masaüstüne hangi tür dosya, klasör kopya-yapıştır yapsam Masaüstünde gözükmüyor.
Masaüstünde; Sağ Tuş/ Görünüm/Simgeleri Kılavuz Çizgisine Hızala seçtiğimde Telefondan Pc ye kopyala yaptığım dosyalar gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim.
No: Tel. Driverlerim günceldir.
Open Ofis4 (4.1.11)
Merhaba.
Open Ofis kullanmaya başladım, herkese tavsiyede ederim. Gerçekten hızlı, stabil işimi fazlasıyla görüyor.
Nasıl yapılacağını bir türlü bulamadım bir şey var:
Kelime hızalama seçenekleri (sağa yasla, ortala, sola yasla) gibi kelimeyi veya kelimeleri sayfanın yatay sayfa çizgileri arasında ortaya yerleştirme nasıl yapılabilir.
Kısaca; Yatay ve dikey eksende, kelime nasıl sayfanın tam ortasına alınır.
Enter, Enter ile değil de daha kesin bir seçenekle.
Merhaba, Arkadaşlar.
Modem ayarlarında belirlediğimiz DNS adresleri var. Birde Windows'ta /Ağ ve İnternet/ yerel ağ bağlantısı/ özellikler/ internet protokol sürüm4 (TCP/İPv4) /Aşağıdaki DNS Sunucu Adreslerini Kullan/ var ya.
Modemimde Türknet Dns adresleri ayarlanmış ama ben Windows'tan ''Aşağıdaki DNS Sunucu Adreslerini Kullan'' dan Google Dns adreslerini ekledim.
Ben İnternete çıkış yaptığımda Modemdeki Dns adresleri imi Yoksa Windows tan belirlediğim Google DNS adreslerimi geçerli oluyor?
Windows7 de, ipconfig /all yaptığımda gözüken Dns'ler Google ama kesin olarak internet çıkış DNS'lerim bu diyemiyorum.
Video Çekim Teknigi
|
İnç ve Metrik Dönüşümü
|
Laptop Ve Notebooklarda ki Vida Renkleri
|
Motor Cıvataları
|
Fabrika Çıkışı Karartılmış Cam Takılı Araç Sahipleri
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 70
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.196 (Bu ay: 166)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası