2.el S8 yada s9 alınırmı?
6s 16 lık iyice eskidi şarjda falan problem yaşıyorum. 2.el Galaxy s8 yada s9 nasıl olur amoled ekranda problem yaşayanlar olmuş sanım. Genelde sahibinden, YouTube,İnstagram takılan biriyim telefonla pek aram yok. Tavsiye edermisiniz? S8 desteği bitmiş ama kaç yıl daha gider. Zaten çoğu özelliği kullanan biri değilim. Önemli olan uzun seneler uygulama desteklesin yeter
2.el S8 yada s9 alınırmı?
|
Hd7870 ekran kartı tamir ettirmeye değermi?
|
|
|
Edebiyatı 0 olan birine tavsiye
Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak edebiyat denemelerinde Paragraf harici yerleri yapamıyorum bilmediğimden. Eskilerden kalma LYS Limit El kitabı var mavi kapaklı fakat limit el kitabı bana biraz gereksiz ayrıntılı bir kitap gibi geldi fazla incelemedim ama. Edebiyat tavsiyesi verebilirmisiniz? Kadir gümüşü kimisi çok ayrıntılı anlatıyor diyor, kimisi çok tavsiye ediyor. Rüştü hoca nasıldır? Sizce edebiyatta örneğin rüştü hoca izlerken deftere yazmakmı daha mantıklı yoksa rüştü hocanın kitabını alıp takip etmekmi? Yada kadir gümüş içinde aynı sorum geçerli. YKS Edebiyatı gereksiz ayrıntılara girmeden çok önemli yerlerin üstünde çok duran, dallanıp budaklandırmadan anlatan hoca tavsiye edermisiniz? Soru bankası Bilgi Sarmal ve Yayın Denizi var. Konu anlatımlı kitap, özet halinde şeklindede tavsiye edebilirsiniz. Özetle, hoca, ve el kitabı tavsiye edermisiniz? Okulda cumhuriyet dönemindeyiz fakat derste çok önemliymiş gibi çoğu yerin altını çizmekten hoşlanmıyorum. Ciddi anlamda önemli konuların üstünde çok duran, vurgulayan , edebiyatı temiz anlatan hoca ve kitap tavsiyesi verebilirmisiniz? Defter tutmak mantıklı mı? Başka tavsiyelerinizede açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
Bir eşit ağırlıkçının KHO düşüncesi
Merhabalar. Bu sene nasip olursa YKS'ye gireceğim. Öncelikle söyleyeyim derslerim iyi değil ama iyileştirmek için az çok çabalıyorum. EA alanında bölüm aşamasında çok kararsızım açıkcası meslek seçiminde çok kararsızım. Hukuk zaten tutturabileceğimi düşünmüyorum fakat tuttursam bile Avukatlık düşünmüyorum sebebi ise ben doğruluğa çok önem veren bir insanım her davaya girmek istemem o yüzden. Bilgisayar alanında ve klavyede hızlıyım. Malum MSÜ sınavlarınada başvuracağım. MSÜ, Eşit ağırlıkta KHO,HMYO,KMYO alıyor sanırım. Hava Harp ve Deniz Harp sayısalla alıyor eşit ağırlıkla almıyor diye biliyorum. Kara Harp Okulu bölümlerini incelerken Bilgi Yönetimi ve İstihbarat bölümü gözüme çarptı. Bilgi sahibi olmadığımdan soruyorum bu bölümde bilgisayarda iyi olmanın, klavyede hızlı olmanın bir + sı varmıdır? Şuan aklımda net bir hedef belirgin değil sadece akıl danışmak için bu konuyu açtım sonuçta kesin olan bir şey yok. Tavsiyelere açığım, yurtdışında okumak yada çalışmak isterim fakat o kadar lisans ücretlerini temin etmek zor kur çok yüksek. Yurtdışına ABD veya Hollanda gibi ülkelere herhangi bir alanda uzmanlığım olmadığı için referans bulamayacağım içinde 18 yaşına girdikten sonra gitmem çok zor haliyle. Tavsiyelere açığım teşekkürler.
2-3 net Matematiğe tavsiyeler
|
Auto Detailing , Araba Kaplama sektörleri ve geleceği
Merhabalar. Sizce auto detailing, oto yıkama ve araba kaplama sektörlerinin sizce geleceği varmı? Yoksa bir furyamı sizce? Bence kaplama ve detailingin geleceği var ama yıkamalar yerini ileride komple makineye bırakacakmış gibime geliyor. Sizce durum ne olur? Yaşım 17. Meslek seçiminde kararsızım. Otomobillere olan tutkumu mesleğede çevirmek isterim açıkcası. Ama aklımda çok soru işaretleri var o yüzden merak ediyorum. Farklı görüşleri merak ediyorum.
Ryzen 5 1600 12nm işlemciye çift kanalmı tek kanal rammi
|
Meslek: Öğrencilik
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 242
İkinci El Bölümü Mesajları: 72
Konularının görüntülenme sayısı: 15.336 (Bu ay: 83)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 73 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bilgisayar ve Donanımları