6s 16 lık iyice eskidi şarjda falan problem yaşıyorum. 2.el Galaxy s8 yada s9 nasıl olur amoled ekranda problem yaşayanlar olmuş sanım. Genelde sahibinden, YouTube,İnstagram takılan biriyim telefonla pek aram yok. Tavsiye edermisiniz? S8 desteği bitmiş ama kaç yıl daha gider. Zaten çoğu özelliği kullanan biri değilim. Önemli olan uzun seneler uygulama desteklesin yeter |
2.el S8 yada s9 alınırmı?
-
-
Amoled yanığı olmayan bir cihaz dahi günlük kullanımda oluyormu o sorun? Telefon piyasası çok karışmış birsürü marka model birsürü kameralı telefonlar. S8 ve s9 un tasarımı çok hoşuma gitmişti ama amoled yanığı muhabbeti beni korkutuyor. Ve amoled ekranların tamiride pahalıymış. Benim için şık tasarım , hafiflik, stabillik ve sağlamlık önemli ama bilmiyorum ikinci el sıfır takıntım yok. Yeterki uzun seneler uygulamalar desteklesin. 6s e çoğu uygulamayı telefonu güncelleyemediğimden yükleyemiyorum , Hafizasi az cünkü. Pili değiştirilmiş samsung alınırmı sizce? Yada hiç değiştirilmemiş ? 6s Gibi Hemen bitirirmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesözel -- 11 Aralık 2021; 4:20:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2k ya kadar 0 da olabilir 2.elde olabilir tasarımı şık olan S8 s9 gibi. ips yada oled telefon önerebilirmisiniz sorunsuz cihaz varmı öyle ?
Xiaomi huaweiler nasıl ben anlamadım. Çok model var
Kardeşim S9 alırsan daha uzun gider amoled ekranlarda sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel bir samsung telefon al bence m21 falan.
Paran varsa m31 veya xiaomi al.redmi note9 pro tavsiye ederim
Samsung S9'u bu sene sattım, alınır. Bazen kasmalar olabiliyordu. Ayda, 5 defaya yakın görüyordum, ama ona rağmen gerek kamerası gerek cihazın şıklığı çok güzel. Hee tek sıkıntısı var, Pil. 1 günü çıkarırsın en fazla. Eskiden 1,5 gün gidiyordu ama Android 9 ile arayüz tamamen değiştiği için pil eskisi gibi gitmedi bir daha.
-
s8 kullanıyorum ekran yanığı yok.
Halen s8 kullanan biri olarak öneririm. Taş gibi cihaz.
İşin maddi boyutu önemli tabii 2.el s20 fe aldım gayet memnunum tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mate 20 lite bakmanı tavsiye ederim
S9 bakabilirsin güzel cihaz. Pili de ölse bile sıkıntı değil deji takarız aldığında bana yollarsın ben takarım testleri yapar geri yollarım. Sıfırına yakın performansta pil ömrün olur. Amoled ekranında yanık leke ghosting olmasın yeter s9 hala daha performans olarak üzecek bir cihaz değil pil değişimi sonrası da günü rahat çıkartır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 11 Aralık 2021; 10:43:59 > -
S8 s9 lardaki süper amoledle m21 deki aynımı Hocam oda sıkıntı çıkarıyormu? Bilginiz varmı?
Xiaomi ıps ekran al o zaman.
Redmi note 9 pro tavsiye ederim👍
Amoled yanığı olayi amoled ekranlarda,
Ips alsan bu sefer de hayalet ekran sorunu var.
Yukari tükürsen bıyık,aşşaği tükürsen sakal durumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 11 Aralık 2021; 13:43:40 >
Şu anda m31 ile redmi note 9 pro kafa kafaya diyebilirim.alternatif olarak m21 alinabilir fiyati çok makul m21'in.
Karar senin dostum😉
Galaxy s serisi alacaksan bence paran varsa s20 veya s21 alırdim ama sende biliyorsun ki cok pahali.eski model galaxy s serisi alma bence guncel deil o telefonlar.telefonlarda işletim sistemi de cok önemli güncel olmasi lazim😉
Turktelekom,vodafone ve turkcell bayiilere git.de ki ben m21 var mi ben telefona bi bakcam de.bayiideki telefon standına bak orda varsa telefonu açık bi şekilde bak incele😉
alınır çok da güzel olur.Aynı paraya alabileceğin alt segment çinli vb.. telefonlara 10 basar
Benzer içerikler
- telefonun sıfır olduğunu nasıl anlarız
- numara engelli değil ama telefon çalmıyor
- telefon kendi kendine titriyor
- klonlanmış imei nasıl düzelir
- mp3 indirme programı
- deprem güvenlik bilgileri
- telefondan imei sorgulama
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- samsung galaxy a26
- snapdragon 8 gen 5
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X