Şimdi Ara

2.el S8 yada s9 alınırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunla aram aşırı az. Ağırlık instagram, YouTube ve Sahibinden. E ticaret yaptığımdan arada ürün fotoğrafı çekiyorum. Kamerası yeterli olsun yeter. Bataryasıda günü çıkarsa yeter

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi redmi note 9 pro işini fazlasiyla görür😉
    Ekran amoled olmasa da olur😉
    Alacaksan türkiye garantili al😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 11 Aralık 2021; 18:40:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ios kullandığım için soruyorum. Hafızam az olduğundan Bayadır telefonu güncelleyemiyorum ve çoğu uygulamayı yükleyemiyorum. Yeni cihazların genelde hafızası yüksek, fakat güncelleme bir müddet sonra kesiyorlar Samsung s8 i sanırım kesmiş mesela. Ben güncelleme ve özellik meraklısı değilim sadece güncelleme kesilince beni korkutan uygulamaların android gereksinimi yukarıya çekerse s8 gibi cihaz sıkıntıya girermi onu bilmiyorum 5 sene sonra olsa problem değilde. Bir iki sene sonra olsa biraz üzer insanı yani.

• Guncel bir cihaz alırsan problem kalmazgüncelleme olayina girersek iş uzar,işin içinden çıkamayız.
    Ben guncelleme yapmiyorum hocam zaten telefon en fazla 5-6 sene gidiyo batarya.5-6 senede bir telefon değistirmek en mantiklisi😉

• S9 alırsan da 2-3 yıl idare eder, m21 de. Fakat güncel uygulama desteğini m21 ile yakalarsın. Kaliteyi de s9 ile. Tamamen sana kalmış.

• ios kullandığımdan bu android dünyası bana çok karışık geliyor. benim için önemli olan android sürümü değil, sahibinden,e ticaret uygulamaları,youtube gibi gerekli uygulamaları karşılayacak android sürümünde olsa bana yeter. Yoksa antutu filan hiç sevmem telefon benim için işlerimi görse yeterdir. Bazen güncellemeyle telefon daha sıkıntıya girdiğide olabiliyor geri dönülüyormu stabil bir android sürümüne? Ama kaliteli telefon istiyorum çünkü samsung çok karışık modelleri var a,m,j,s filan çok harf karmaşası var açıkcası. Ben eskiden hatırladığım s serileri. Kullanırken amoled ekranı bozulmasın, şarjıda sabahtan akşama beni götürse yeter yani açıkcası. Önemli olan temel önemli uygulamaları kurulu olan android sürümü desteği devam etsin.

• circassianman kullanıcısına yanıt

Hocam yeni telefonlar kaliteli gözüküyor ama bilmiyorum. Uzun süredir aynı cihazı kullanıyorum. Bana gereksiz özellik lazım değil açıkcası. Önemli olan stabil olsun, dayanıklı ve uzun ömürlü olsun. Uygulamaları uzun süre desteklesin yeter. Mesela örneğin android kullanan galaxy s8 cihazında sanırım güncelleme desteği bitti, ama bu s8 5 sene sonra sahibinden,youtube,word,excel,instagram gibi uygulamalar yüklenirmi?

• enesözel kullanıcısına yanıt
    Büyük uygulamalar genellikle birkaç yıl daha destek sunar hemen bitmez. Ama yeni çıkacak uygulamalarda bazen sorun yaşanabilir. Batarya ve yeni yazılım için güncel telefon, kalite ve kamera gibi şeyler için s9 vs olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam amoled yanması m21,a50,a20,s8,s9 hepsinde genelde aynı orandamı oluyor yoksa mesela özellikle şu modelde aşırı yaygın dediğiniz varmı? S8 de çok ekran yanıklı ilan gördüm ama bilmiyorum. Birde batarya s9 unda hızlı tükeniyormuş sanırım ama hızlıdan kasıt ne onu anlamadım? Kullanımada bağlı ama normal kullanımda 2-3 saatmi yoksa 7-8 saatmi? Ve batarya değişimi kaç tl orjinal?

Uzun yıllardır Samsung kullanıyorum ekran sorunu yaşamadım. Fakat model bazında teknik veriler hariç kronik sorunu varsa bahsettiğiniz cihazları bilemem. Bunu da en iyi forumdan öğrenirsiniz. Batarya konusunda M serisine hiçbiri yaklaşamaz bunu diyebilirim sadece.

Dynamic amoled olanlar daha uzun omurlu dite biliyorum. S9 alinir, baktin pili yetersiz ise serviste pil degistirirsin olur biter. Tabi maliyeti ne kadar bilmiyorum.

• Dogecoin kullanıcısına yanıt

Ömür olarak bilemem fakat kronik olarak sanırım s8 ve s9 ekranlarında sıkıntı oluyor.

• Bu saaten sonra s8s9 alinmaz alsan dahi batarya sorunu yaşiyacagina adim gibi eminim seni tatmin edicek amh yüksek modellerdir

• Aslına bakarsan içerik olarak hala kullanılabilir bir telefon. Fakat batarya yönünde sizi tatmin etmeyecektir. Şarj problemi yaşarsınız daha güncel ve orta segment cihazlara yönelmenizde fayda var.

• Sudafed kullanıcısına yanıt
    Hocam s,a,m serisi takıntım yokta Samsung acaba m leri planlı eskitmeyle batarya süresi uzun olan telefonu kısaltabilirmi? Aklımdaki soru işareti bu

• Ben s8 plus kullanıyordum s20 fe ye geçtim çünkü ahize bozuktu ve arka cam kasa yamuldu toplam 1600tl masraf çekti servis ekran kasa arka cam için sadece ahize tamiri için bende yeni telefon aldım ama gerçekten yarı yolda bırakacak cihaz değil 1 2 yılı daha var

4 saat ekran süresi alıyordum gün içinde 2 sefer şarj etmem gerekiyordu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmetgven4tr -- 12 Aralık 2021; 14:50:16 >

M serisinde hadi diyelim 2 3 sene sonra batarsa süresini azalttı o zaman bile çoğu telefondan çok daha iyi bir batarsa süresi verecektir.Öncelik belirlemelisiniz kendinize kamera mı batarsa mı oyun mu vs diyerek ona göre seçim yapmanız gerek.

• Sudafed kullanıcısına yanıt
    Hocam 2.el a30s ve m21 fiyatları birbirine yakın. Sanırım m21 daha avantajlı cihaz fakat neden fiyatları birbirine yakın anlayamadım. Benim için öncelik stabillik,uzun ömürlülük ve batarya. 1 gün çıkarsa yeterli. Ve hızlı şarj olsun, birde bu samsungların bir kaç sene sonra bataryası ölünce kaç paraya değişiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesözel -- 12 Aralık 2021; 17:12:38 >
  • Dostum iyi akşamlar ne yaptı aldınmı s8 s9 düşünüyordum şimdi bende sıfır buldum alıp almamakta kararsız kaldım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.