Mavi ekran hatası
Ben bugün wordun süresi bittiği için , cmd ekranında Windows’u crackledim ve şöyle bir hata verdi ekranım
Nasıl açabilirim bilgisayarı yardımcı olur musunuz tez yazıyordum açmam gerekiyor
Nvidia Kurulum programı devam edemiyor
Arkadaşlar fotosunu ekleyeceğim sorun neyden oluşuyor olabilir , az evvel farklı bir konu da da yardım istemiştim teşekkürler
GeForce GTX1650 ti ( devre dışı)
hiç bir şekilde ekran kartını devreye sokamıyorum, aygıt yöneticisinde çalışıyor herhangi bir ünlem işareti yok, ama ekran kartını nVdiaya girip devreye aldığımda tekrar oyundayken çıkıyor , sildim tekrar yükledim yine böyle oldu daha önceden böyle bir hata vermiyordu laptop 5 aylık bir laptop ACER marka. Ve şöyle de bir hata almıştım: 0xC1900101 0x20017 bu da aldığım hata kodu
Nasıl bir dc motor almalıyım?
merhabalar , elimde 12 volt 42 mm’lik redüktörlü motor var boşta çektiği akım 120 mA civarı , zorlanma akımı ise 3 amper. Bu sebepten olsa gerek ki 2822 M entegresini yakıyor . Entegrenin çıkış gücü 2 watt ve çıkış akım değer max 1 amper. Bir tez hazırlıyorum ve bu entegreye uygun bir motor almalıyım elimdeki yakıyor sürekli , yardımcı olabilir misiniz ? Aslında şöyle bir motor buldum da bu da yakar mı bilemiyorum . 12 volt 30 rpm ve zorlanma akımı 0.45 amper
TDA 2822M entegre yanıyor
Öncelikle tüm islam alemimizin Ramazan bayramı mübarek olsun. Güneş takip sistemi yapıyorum ve bunu tez olarak yapıyorum , kullandığım malzemeler 2 adet 10 K direnç 2 ldr 1 tane 2822 entegre 5 amper voltaj düşürücü ve güneş panelini henüz monte etmediğim için deneme amaçlı 12 volt 10 amperlik adaptör ile enerjiyi veriyorum regülatöre. Motorum ise 12 volt 42 mmlik redüktörlü ebat olarak baya büyük kaldı bu devre için biliyorum , ama sorun şu ki tüm devreyi bağlıyorum ldr lere ışık tuttuğumda motor devreye giriyor karanlık yapınca duruyor sonra tekrardan ldrlere ışık verince çalışıyor ama bi süre sonra entegreyi yakıyo 2 tane entegre yaktım, 2 tane elimde kaldı bende son çare buraya yazdım yardımcı olabilir misiniz . Bu benim için önemli , entegre 1 amperlik güç tüketiyor , motorun çektiği boşta akım 55ma motor 12 volt beslemeyle ise 1.25 amper güç tüketiyor , devreden motoru çıkarınca motora bağlamam gereken uçları voltmetrye bağlayınca değerler 6-10 volt arası değişiyor . Sorun tamamen motorda mı ? Nasıl bir motor almalıyım motorun büyüklüğü önemli mi bu kadar gerçekten boyut olarak büyüklüğü diyorum
Boardın yanında atmak istedim büyüklüğünü belirtmek için teşekkürler şimdiden
Farklı bi mavi ekran hatası
Monster abra serisi laptop kullanıyorum,laptop kapalıyken çoğu zaman power tuşuyla açmaya kalkınca açılmıyor klavye ışıkları yanıyorken ekran gelmiyor 15-20 kez deneyince laptobun ne zaman açma isteği olursa o zaman açılıyor gibi
, açılınca da epey kasıyor Normal Google Chrome da bile. Ve bi süre sonra şimdi paylaşacağım hatayı veriyor. Bana yardımcılığı olabilir misin
Öncelikle merhabalar,sorunumu hemen anlatayım;
Montser abra serisi laptop kullanmaktayım daha önceki günlerde herhangi bir sorun ile karşılaşmadım yaklaşık 2 haftadır belli aralıklarla her seferinde değil bu, bilgisayarda oyun oynarken ( LOL) durduk yere fps çıkıyor ve Bilgisayar sanki kaldıramayacağı bi oyunmuş gibi epeyce kasarak oynanıyor ve discorddan konuştuğum kişilerde sesleri parça parça geliyor net gelmiyor ama bu her zaman olan bişey değildi ve bugün özelinde birden bilgisayarın ekranına yazı geldi , %0 error filan Bilgisayar kapatmayın Windows Bilmem neydi hatırlamıyorum ekranda yatay şekilde uzun çizgiler renk renk herneyse Bilgisayar ben kapadım açmaya çalışıyorum klavye ışıkları mause ışıkları yanıyorken ekran fanı çalışıyorken ekrana görüntü gelmiyor , 5-10 belki 15 defa kapatıp kapatıp açtım ve sonunda ekrana açıldı sonra tekrar aradan 1 saat geçti yine fps düştü durduk yere aynı şekilde yine açmaya çalışırken aynı şeyler başıma geldi , power tuşuna basınca herşey çalışıyor ama ekran gelmeyip bi süre sonra fan da duruyor ama klavye ve mause ışıkları çalışmaya devam ediyor, yine denemeler sonunda bi şekilde açılıyor. İşletim sistemi olabilir mi sizce 2 senedir çakma işletim sistemi kullanıyorum , bide biliyorsunuzdur çoğunuz tabii de bataryası çıkartılamıyor en azından içini açmadan . Sorun nedir sizce teşekkürler
Cable Not Connected yazısı
|
Ekran birden gitti yardıma ihtiyacım var!
|
|
Meslek: Yok
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.606 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware