Şimdi Ara

Cable Not Connected yazısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese :) eski amd ekran kartlı toplama masaüstü bilgisayarım var,uzun süre kullanmadım tekrardan bi açayım dedim ekranda Cable not connected yazısı ekranın her yerinde tur atıyor 😅,sorun vga kablosunda olabilir mi çünkü, kasanın arkasına takılı vga girişiyle monitörün arkadaşındaki girişlerin yerlerini değişince ekrana bu uyarı yazısı gelmiyor. No signal diyor sadece, aynı zamanda mause ışığı klavye ışığı kasanın tüm fanları çalışıyor.Birde şunu eklemek isterim 20. Denemem de filan açılmıştı sonra tekrardan Bilgisayar kapatınca tekrardan açınca açılmamıştı. Bilgisi olmayanda yazabilir sorun değil teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran kartını sök anakarta giren altın kaplama alanı silgi ile sil tekrar tak sorun düzelir.

ayrıca no signal ile cable not connected uyarıları aynı yola çıkar monitör kasadan sinyal alamıyor
  • Gidip yeni bi tane vga kablosu aldım no signal hatası veriyor dediğiniz gibi bileğim olmadığından anlayamadım tam , ben pek anlamıyorum da bu işten ana kartı söküp tekrardan yerine oturtabilir miyim ki güvenemiyorum

• Dediğinizi yaptım ekranda sildik pin başlarını , tekrardan oturttum hatta harddiskten gelen kabloyuda 1. Kanal girişinden 2. Kanala aldım yine de no signal veriyor, ama daha geçen hafta arada çalıştırmaya çalışınca açılıyordu, sorun sizce nerede

• Anakartta görüntü çıkışı varsa kabloyu bağlayıp deneyin. Eğer görüntü alabiliyorsanız sorun ekran kartında olabilir. Yine alamıyorsanız ramleri çıkartıp takmayı deneyin.
  • Anakarta da taktım ekran kartını çıkartıpta yine no signal diyor, ardından bios pilini çıkarttım ardından ramlaron yerlerini değiştirdim sonra tek tek ayrı ayrı taktım ramlari yok yine yok.kasa içindeki tüm fanlar dönüyor kasa çalışıyor vaziyette elimde harici bi ekran da yok ki deneyebileyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.