wifi güçlendirici bağlantısı kesliyor
merhaba, odam modeme uzak olduğu için araya bir sinyal güçlendirici aldım. gayet memnunum, aynı hızı ve ping değerlerinin alıyorum hemen hemen. yalnız tek bir sorun var, yarım saatte veya 45 dakikada bir 10 saniyeliğine bağlantım kesiliyor. yalnızca güçlendiriciye bağlıyken bu sorunu yaşıyorum, modeme bağlandığımda asla kesilme olmuyor. 10 saniyelik kopmalar bazı oyunlarda sorun teşkil etmiyor ancak bazılarında ise direkt sunucudan atılıyorum bağlantım kesildi diye ve tekrar bağlanmaya çalışırken birkaç dakikalık zaman kaybı yaşıyorum.
nedeni ne olabilir? markası tenda.
ofiste klima yerine tercih edebileceğim ısıtıcılar
Merhabalar, ofiste klimam bozuldu. 2bin lira civarı tamir ücreti çıktı ve çok eski bir klima olduğu için tamir ettirmeye değmeyeceği kanaatindeyim.
yeni klimalar epey pahalı olduğu için ofiste çok fazla zaman da geçirmediğimden, başka bir yönteme geçmek istiyorum.
önerebileceğiniz elektrikli ısıtıcılar nelerdir? 20m2 kadar bir odayı ısıtmak için kullanacağım.
Bilgisayarda oyun dışı fps drop yaşıyorum
Merhaba, nasıl ifade edeceğimi tam bilemiyorum ama bilgisayarımı normal kullanırken tıpkı oyunlardaki fps droplar gibi takılmalar yaşıyorum 1-2 saniyelik. Neden kaynaklı olabilir acaba bu? lenovo ideapad gaming 3 kullanıyorum windows 10 ile.
ram ekleme tavsiyesi
Bağımlılık yapacak oyun tavsiyesi
|
50-70bin TL arasi araç tavsiyesi
|
Laptop'un ekranı 2 saniyeliğine kararıyor
|
|
windows 10'da yeşil simgeler sorunu
|
arkadaşlar bir sorum var, cevaplarsanız sevinirim
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 148
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18.364 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO