Şimdi Ara

ram ekleme tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, kingston hyperx marka 8gb bir ram'im var masaüstü sistemde ama yetmemeye başladı. takviye yapmaya karar verdim ama ne alacağımı bilemedim.

bendeki kingston hyperx impact modeli olarak gözüküyor ama internette fury modeli satışta sadece. bu iki model birlikte çalışıyor mu?

özellikler bunlar, ne almamı önerirsiniz? bir 8 gb daha alacağım takviye olarak.

ram ekleme tavsiyesi

• 8 gb olsun cl - mhz değeri aynı olsun,marka önemli değil
  • çok teşekkürler cevap için.

benimki de fury modeliymiş, yanlış bakmışım. ama şöyle bir sorun var, hem 2133 mhz hem de cl14 olan ram bulamıyorum.

benim ram şu:
    www.vatanbilgisayar.com
    Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz CL14 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/kingston-8gb-hyperx-fury-black-ddr4-2133mhz-cl14-pc-ram.html

hiçbir mağazada kalmamış stoklarda. başka markalara bakıyorum ama onlarda da mhz tutsa cl tutmuyor. ne yapmam lazım acaba?

• mhz aynı olandan alın,cl-mhz ikiside farklı olursa pc'nin hata verme ihtimali var,çalışsa bile performans istediğiniz gibi olmaz.o yüzden aynı mhz alın,cl çok etkilemez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.