Arkadaşlar merhaba günlerdir defalarca görüşme gerçekleştirdim ve artık işin içinden çıkamadığım için buraya yönelmiş bulunmaktayım. Geçtiğimiz gün yeni taşınacağım eve internet bağlatmak istedim ve bütün internet hizmeti veren sitelerin sistemlerini kullanarak alt yapı sorgulaması gerçekleştirdim. Sadece millenicom'un alt yapısı olduğunu gördüm ve mevcut internetimi (TürkNet) kapatarak millenicom'a başvuru gerçekleştirdim. Saha ekipleri vermiş olduğum adrese gelerek burada alt yapı yok dedi ve gitti. Halbuki sistemlerinde gözüküyordu... Ardından apartman yöneticimle görüştüm ve apartmandakilerin türk telekom ve millenicom kullandıklarını öğrendim. Millenicomdan ümidi kestikten sonra Türk Telekom ile iletişime geçtim ve onlarda apartmanda alt yapı olmadığından bahsetti. Şimdi böyle bir durumda nasıl bir yol izlemeliyim. Millenicom sitesinde alt yapı var gösteriyor fakat kuruluma gelen ekip tam tersini belirtiyor. Türk telekom ise alt yapı yok diyor fakat apartmanda ben hariç herkeste internet var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Letgo'da 2600 TL Cezai İşlem
Arkadaşlar bugün LETGO'da küçük çaplı para kazanmak adına "Bilgisayar ve Laptoplara FORMAT atılır" diye bir ilan açtım. Aradan 1-2 saat geçmeden birisinden şu şekilde mesaj aldım "Bir arkadaşımı vergi dairesine şikayet ettiler 2600 TL ceza yedi bilgin olsun" Böyle bir durum söz konusu mu? Bunu bana yazan kişinin profiline baktığımda Telefon, bilgisayar ve tablet teknik servis işi yaptığını gördüm. Bu tarz konular hakkında bilgisi olan yada bu durumu konuşabileceğim birisi var mı?
|
Ruble kazandıran site
|
Çift Anadal Yardım
|
Meslek: ÖGRENCİ
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.507 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hukuk Bölümü