Şimdi Ara

Apartmanda Alt Yapı Olmasına Rağmen Sistemde Gözükmüyor (TürkTelekom-Millenicom)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba günlerdir defalarca görüşme gerçekleştirdim ve artık işin içinden çıkamadığım için buraya yönelmiş bulunmaktayım. Geçtiğimiz gün yeni taşınacağım eve internet bağlatmak istedim ve bütün internet hizmeti veren sitelerin sistemlerini kullanarak alt yapı sorgulaması gerçekleştirdim. Sadece millenicom'un alt yapısı olduğunu gördüm ve mevcut internetimi (TürkNet) kapatarak millenicom'a başvuru gerçekleştirdim. Saha ekipleri vermiş olduğum adrese gelerek burada alt yapı yok dedi ve gitti. Halbuki sistemlerinde gözüküyordu... Ardından apartman yöneticimle görüştüm ve apartmandakilerin türk telekom ve millenicom kullandıklarını öğrendim. Millenicomdan ümidi kestikten sonra Türk Telekom ile iletişime geçtim ve onlarda apartmanda alt yapı olmadığından bahsetti. Şimdi böyle bir durumda nasıl bir yol izlemeliyim. Millenicom sitesinde alt yapı var gösteriyor fakat kuruluma gelen ekip tam tersini belirtiyor. Türk telekom ise alt yapı yok diyor fakat apartmanda ben hariç herkeste internet var. Yardımcı olursanız sevinirim.

• https://forum.donanimhaber.com/adresimde-altyapi-yok-gozukuyor-internetim-var-altyapi-sorgulayinca-yok-diyor-port-yok-diyor--154046574#154063621

• Sizden başka herkeste internet var demişsiniz. O internetin hangi tip bir internet olduğunu sorgulamakla başlayın işe. Komşulara sorun kaç mbps hız alıyorlar. Sizin oturacağınız daireye gelen telefon kabloları var ise aslında internet alabiliyor olmanız lazım. Alt yapı yok biraz altı boş bir söylem olmuş. Alt yapı yok ise diğer apartman sakinleri nasıl giriyor internete değil mi? Ha eğer demek istedikleri "port yok" ise, işte orası biraz sıkıntı olabilir. Normal şartlar altında apartmanda kaç daire var ise o kadar da port olması lazım değil mi. En azından. Apartmanın internet saha dolabı filan varsa bi açıp bakın. Fotoğrafını filan paylaşın. Çok eski bir bina değil ise eğer, illa ki bir telefon/internet alt yapısı olması lazım. Ya çok eski binalarda bile adsl en azından vardır yani. Komple bakır kablolarla internete çıkardık eskiden. 8mbps internetim vardı. Alt yapı yok lafı gerçekten çok saçma.

• Dediklerinize katılıyorum zaten yıl olmuş 2023 apartmandakilerin hepsi nerdeyse türktelekom kullanıyor. sadece üst komşum millenicom kullanıyor. İşin ilginç yanı millenicom ekipleri geldiğinde de aynı şeyleri söyledi bana. Dolabın fotoğrafını atıyorum gerçekten işin içinden çıkamadım bir türlü

Apartmanda Alt Yapı Olmasına Rağmen Sistemde Gözükmüyor (TürkTelekom-Millenicom)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.