HEPSİBURADA.COM - KLONLANMIŞ İPHONE 11 PRO MAX
Hepsiburada.com üzerinden 23/07/2020 tarihinde alınmış olan İphone 11 Pro Max telefona gelen mesajda IMEI numarasının klonlanması nedeniyle 09/12/2020 tarihinde kapatılacağı yazıyor. daha 3.5 aylık telefonun IMEI numarası nasıl kopyalanır. Bunun çözümünün olduğu söyleniyor o da şöyle; Telefonun faturası ile BTK'na başvuruyorsunuz. Telefonu sizin kullandığınız tespit edilirse sadece kullandığınız hatta tanımlıyorlar. Telefonu satmak istediğiniz takdirde alacak kişinin de aynı şeyi yapması gerekiyor. Kaldı ki araştırdığım kadarıyla genelde bu site üzerinden alınan telefonlarda aynı sorun yaşanıyor. Özellikle son günlerde epey kişinin bu konudan muzdarip olarak başlık açtığını veya şikayet ettiğini görüyorum. Başvuru yaptık bakalım Hepsiburada.com'a. Geri dönüş bekliyorum. Telefonun iadesini talep ettim. 12 bin TL verip telefon alıyorsunuz ama telefonu yalnızca 1 kişi kullanabiliyor. Parasını verdiğim telefonu istediğim zaman istediğim yerde kullanma hakkına sahibim. Şimdilik burada yazıyorum. Eğer bir sonuç çıkmazsa ekşi sözlükte görüşmek üzere. Geri dönüş sağlanırsa editleyeceğim.
BLACK FRİDAY 2020 [ANA KONU]
Bu yıl dolar yükselişiyle bilemiyorum çok bir fark eder mi ancak ben Logitech Z906 ses sistemi almak istiyorum. Geçen yıl 2.400 civarı iken 1.700 TL'ye düşmüştü fiyatı ama param olmadığı için alamadım. Eğer bu sene Black Friday indirimleri iddialı olursa almayı düşünüyorum. Şuan güncel fiyatı 3.400 TL. Sizlerin de aklında varsa almak istediğiniz herhangi bir şey bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
YARDIMA İHTİYACIM VAR
|
KREDİ KARTI BORCU ÖDEME YÖNTEMLERİ
|
VİTROCOİN
|
HTC ONE M8 BELLEK SORUNU
NBA MAÇLARINI NEREDEN İZLEYEBİLİRİM?
|
TELEFON NUMARASI BULMA ACİL
|
IPHONE 6S I OLANLAR BAKABILIRLER MI ?
|
BURUN ESTETİĞİ YAPANLAR BAKABİLİR Mİ?
|
Şarabı sevmemiz üzüme olan düşkünlüğümüzden değildi, biz ezilenden yanaydık. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 273
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.765 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 54 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic