Hepsiburada.com üzerinden 23/07/2020 tarihinde alınmış olan İphone 11 Pro Max telefona gelen mesajda IMEI numarasının klonlanması nedeniyle 09/12/2020 tarihinde kapatılacağı yazıyor. daha 3.5 aylık telefonun IMEI numarası nasıl kopyalanır. Bunun çözümünün olduğu söyleniyor o da şöyle; Telefonun faturası ile BTK'na başvuruyorsunuz. Telefonu sizin kullandığınız tespit edilirse sadece kullandığınız hatta tanımlıyorlar. Telefonu satmak istediğiniz takdirde alacak kişinin de aynı şeyi yapması gerekiyor. Kaldı ki araştırdığım kadarıyla genelde bu site üzerinden alınan telefonlarda aynı sorun yaşanıyor. Özellikle son günlerde epey kişinin bu konudan muzdarip olarak başlık açtığını veya şikayet ettiğini görüyorum. Başvuru yaptık bakalım Hepsiburada.com'a. Geri dönüş bekliyorum. Telefonun iadesini talep ettim. 12 bin TL verip telefon alıyorsunuz ama telefonu yalnızca 1 kişi kullanabiliyor. Parasını verdiğim telefonu istediğim zaman istediğim yerde kullanma hakkına sahibim. Şimdilik burada yazıyorum. Eğer bir sonuç çıkmazsa ekşi sözlükte görüşmek üzere. Geri dönüş sağlanırsa editleyeceğim. |
Klonlanmış iPhone 11 Pro Max: Bilmeniz Gereken Her Şey
Klonlanmış iPhone 11 Pro Max cihazları, orijinal iPhone 11 Pro Max cihazlarının kopyalarıdır ve daha düşük fiyatlarla satılırlar. Ancak, bu cihazların satın alınmasıyla ilgili bazı riskler vardır.
Klonlanmış iPhone Alınır mı?
Klonlanmış iPhone'lar, aşağıdaki nedenlerden dolayı satın alınması önerilmez:
- Kalite Düşüklüğü: Klonlanmış iPhone'lar genellikle orijinal cihazların kalitesinde değildir ve düşük kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir.
- Donanım Sorunları: Klonlanmış iPhone'lar genellikle orijinal cihazların sahip olduğu donanım özelliklerine sahip değildir ve bu da performans sorunlarına yol açabilir.
- Yazılım Hataları: Klonlanmış iPhone'lar, orijinal iOS işletim sistemine sahip olmayabilir ve bu da yazılım hatalarına ve güvenlik açıklarına yol açabilir.
Klonlanmış iPhone Fiyatları
Klonlanmış iPhone fiyatları, orijinal cihazların fiyatlarından önemli ölçüde daha düşüktür. Ancak, bu fiyat farkı, söz konusu cihazların kalitesindeki düşüklüğü ve riskleri göz önünde bulundurulduğunda haklı değildir.
iPhone Klonlu Cihaz
Bir iPhone klonlu cihaz, orijinal iPhone'un görünümünü ve özelliklerini taklit eden bir cihazdır. Ancak, bu cihazlar genellikle orijinal cihazların kalitesinde değildir ve farklı bir işletim sistemi kullanabilir.
Klonlanmış Telefon Alınır mı?
Genel olarak, klonlanmış telefonların satın alınması önerilmez. Bu cihazlar, düşük kaliteleri, donanım sorunları ve yazılım hataları nedeniyle riskli bir yatırımdır.
Sonuç
Klonlanmış iPhone 11 Pro Max cihazları, düşük fiyatlarına rağmen satın alınması önerilmez. Bu cihazlar, orijinal cihazların kalitesinde değildir ve çeşitli riskler taşırlar. Orijinal bir iPhone 11 Pro Max cihazı almaya bütçeniz yetmiyorsa, daha uygun fiyatlı ancak daha kaliteli alternatifleri değerlendirmenizi öneririz.