i3-10105F sisteme ekran kartı önerisi.
|
X3440 Windows ekraninda donuyor
Arkadaşlar bilgisayarım da bi sorun var ne yaptıysam çözemedim en son anakart yada işlemciden şüphelenmeye başladım. Bilgisayar açılış ekranında yuvarlak imleç dönerken birden donuyor hiç bir şekilde reset almıyor direk tuşa basarak kapatamiyorum fişi çekmek zorunda kalıyorum ram denedim ssd denedim ekran kartı denedim Windows 8/10/11 hepsini denedim sorun ayni değişmedi bazen sistem açılıyor sorun olmuyor 1 gun sonra yine ayni yerde donuyor anakart yada islemci kaynaklı olabilir mi sıkıntı yardımlarınızı bekliyorum.
P7h55ml x anakart
X3440 islemci
R7 240 2gb ekran karti
8 gb ddr3 ram
240 gb ssd partriot brust
X3440 sistemde Windows 8/10 çalışmıyor
Merhaba, P7H55 ML X anakartim var. Ayrıca X3440 işlemci, 8 GB RAM, R7 240 2 GB ekran karti ve 1 TB HDD kullanıyorum.
Ben bu sistemle Windows 7 de hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum fakat Windows 8 veya Windows 10 işletim sistemini kurduğumda bilgisayar açılış ekraninda donuyor Windows logosunda veya masaüstü açıldığında USB portlari çalışmıyor. Ben işlemciden şüpheleniyorum. Acaba Windows 8, Windows 10 desteklemiyor mu? Boyle bir şey olabilir mi?
Navigold yedek parca yardım lütfen..
Merhaba navigold wd6911 marka model dabıl teyıbım var ekranı kırıldı internetten arastırdım fakat yedek parca bulamadım musterı hızmetlerınede ulasamıyorum yardım edebılecek olan varmı acaba tesekkur ederım.
Aliexpress ten ip tv önerisi.
|
Arkadaslar merhaba bitane akülü arac aldim ikinci el ama kumandasi kayip kumandanin 40.680 mhz frekansli calistigini ogrendim ama bunu uygun kumanda bulamadim ne yapmam gerekir nasil kumanda uydura bilirim yardimci olurmusunuz.
gameloft oyunlarının kurulumu nasıl yapılır yardımm
|
IDE hard disk i degerlendırme..
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.115 (Bu ay: 125)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler