Şimdi Ara

Sonradan hiz sabitleyici takilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bazı marka modellere sonradan hiz sabitleyici takıldığını duydum. Benim aracım 2001 model clio 2 hb 1.4 16 valf potansiyometre li gaz pedalı mevcut bu araca hiz babitleyici takilirmi yada taktıran varmi yardımcı olursanız memnun olurum.

Sonradan hiz sabitleyici takilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 2007 g.puntoya sonradan taktırmıştım ve sorunsuz şekilde kullanmıştım.

sizin aracınızda o düzenek var mı bilmiyorum. gazınız elektronik mi yoksa telli mi? elektronikse takılır gibi geliyor. bir de o yıllarda reno'nun ürettiği üst sınıf arabalarda (mesela scenic) hız sabitleyici koymuş mu ona bi bakın olmadı. çünkü aşağı yukarı aynı tesisatı kullanıyorlar

• Tesekkur ederim gaz halati elektronik taktiran arkadaslar varsa yardimci olurlar umarim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arabamda hız sabitleyici tesisatı hazır. Sadece direksiyonda tuş takımı yok. Tuşları bulsam alıp montajını yaptıracağım ama aliexpress'te bile bulamadım. Biraz daha bekleyelim bakalım. Belki yapabilen bir firma buluruz.

• Mythology kullanıcısına yanıt
    Ayni aracmi var sizde hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • okaann O kullanıcısına yanıt

Yok hocam. Hyundai i10 var bende.

• Mythology kullanıcısına yanıt

gerçekten tak çalıştır tek gereken tuşsa 3d yazıcıdan çıkarttırın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Renault-Dacia grubu arabalara sonradan hız sabitleyici takan yerler var internetten randevu alıp gidebilirsiniz.

Ama önce 2001 model clio'nun yazılımını kontrol etmek gerekecek uyumlu ise her türlü takılır.

• Clio 3 lerde gaz pedalı elektronik olduğu için kablo ve tuş ile takılıyor. Clio 2 de durum farklı olabilir.

• Ankara Yıldız Otoda i10 yurt dışı versiyon bir arac var, full dolu paket. Yarın bir arayın, hız sabitleyici mevcutsa komple direksiyon alırsiniz.

Tel: +90 312 354 13 13

• Carsever kullanıcısına yanıt

Yurt dışı yazılarına kadar araştırdım. Direksiyonun iç kısmına kadar bütün hat hazır. sadece sağdaki tuş takımı sökülüp yerine cruise control uyumlu yeni tuş takımı takılıyor ve direnci hazır soketli kablo ile bağlantısı yapılıyor. Hyundai Creta (Bizdeki ix35) tuşları aliexpresste mevcut ama yuvaya uygun olacağının garantisini vermiyorlar. Olmadı 20 Euroyu riske atacağız Sonradan hiz sabitleyici takilirmi? 

Numarayı arayayım. Tuş takımı var ise alırım hemen. Ama bunun için direksiyonu değiştirmem sanırım.

• Sadece tuş takımı satmaz hurdacılar, direksiyonu alırsınız, tus takimini sokersiniz kendi aracınıza takarsiniz. Hem kablo seti ihtiyacı olursa da yeniden arayışa girmemiş olursunuz, yeni aldığınız direksiyonun içindeki seti takarsiniz.

• gaz sistemi elektronik ise ve aracın sıfır satıldığı yılda o şekilde opsiyonu varsa (yani yazılımsal olarak da desteği varsa) takılır.

ama senin benim takacağım bir sistem değil, serviste takılması lazım

• ABCdiküçgeni kullanıcısına yanıt

Yok direksiyondaki hiz sabitleme tuş takımı (sağ taraftaki) butonunu degistirince çalışıyor. Gayet kolay sökülüp takılıyor.

Kia Picanto, Kia Rio araçlar için 200 TLlik tuş takımı alıp 5 dakikada takabiliyorsunuz.

Yazılım vs gerekmiyor. Tak, çalıştır.

Sadece Hyundai/Kia grubunun bazı araçların boş paketlerinde direksiyon içinde kablo seti olmuyor, onlar için kablo seti de almanız gerekebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 24 Aralık 2021; 12:28:52 >
  • Tuş olarak değil kol olarak takılıyor megane 2 sedan ve hb iki ayrı araca taktırdim gayet güzel kullandım. Psa grubu araçların hız sabitleme kollarına ufak bir ayar çekerek megane için uygun hale getirip tesisatı çekip bağlayıp bilgisayardan da obd ile aktif ediyorlar YouTube da videoları var basit bir işlem aslında yapılırken gördüm. Clio için yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ama internette numaraları var arayıp sorabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt

Benim aracımda (VAG grubu) hız sabitleyici sinyal kolundan kumanda ediliyor .

Bu şekilde takılması için komple direksiyonun sisteminin sökülüp, sinyal kolunun değiştirilmesi ve direksiyon altındaki plastiğin komple sökülüp oradan beyne ve fren müşirine kablo demeti geçirilmesi gerekti. yetkili servis yarım gün uğraştı. bilmiyorum belki de onların da acemiliği vardı

kia grubu araçlarda bu kadar basit ise, gerçekten iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 24 Aralık 2021; 14:2:37 >
  • ABCdiküçgeni kullanıcısına yanıt

Hyundai için gördüm. Herif yıldız tornavida ile direksiyonun arka tarafındaki vidaları söküp öndeki hava yastığını boşa çıkardı. İç kısımdan da panel vidalarını açtı ve sağ tuş takımını değiştirip soketli kabloyla bağlaması dahil 6 dakika sürüyor. Beyne müdahale vs yok. Tertemiz iş.

Modellerin üst paketlerinde tesisat hazır diyorlar. Sadece videodaki gibi bir işlem lazım.

Sonradan hiz sabitleyici takilirmi?Uni Channelyoutube
    Hyundai Tucson 2015-19 / STEERING wheel CRUISE control INSTALLATION, simply installation, all stay in factroy condition, practic in use, just Plug&Play ...
    https://www.youtube.com/watch?v=Knl-O3ZZTZE&ab_channel=UniChannel
  • Merhaba.

Alttaki linkte farklı marka ve modeller için hız sabitleme montajı bilgisi var. Aracınız için de bir telefon görüşmesiyle bilgi alabilirsiniz.

Sonradan hiz sabitleyici takilirmi?hizsabitleyici.com
    ARACIM UYGUN MU? -
    https://hizsabitleyici.com/aracim-uygun-mu/

Not: Kendileriyle bir kez telefonda görüştüm ve de 2006 Yaris aracıma Ankara bayiileri aracılığıyla cc montajı yaptırma konusunda mutabık kaldım ama henüz denk getirip yaptıramadım. Bunun dışında bir tanışıklığım yoktur.

Kolay gelsin.

• 2014 model makyajlı megane 3 joy pakete 15 dakikada taktık alt yapı hazırdı sadece tuş takımı ve beyinden aktifleme 15 dakika sürdü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.