Şimdi Ara

Tiguan'larda Hız Sabitleyici Yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
9.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW'nin sitesinde yeni Tiguan'ın donanım listesinde hız sabitleyici göremedim.Bir yanlışlık mı var yoksa gerçekten CC yok mu?

Not:Kesinlikle VW'yi karalama amacım yok,kendim de vw kullanıcısıyım.

• Bazı VW modellerinde sadece üst donanım paketinde cc standart oluyor.
  • 3 donanım seviyesinde de yazmadığına göre opsiyonel olması lazım
  • CC'yi donanımdan saymıyorlar desek Toureg'de bile yazmışlar listeye.
    Üst donanımda olsa listede olurdu ve o şekilde belirtilirdi diye düşünüyorum.
    Ya da 1.4 motorda yoktur belki(White night'ta bile) 2.0 TDI motorda sunuluyordur
  • Cevabı Tiguan kullanıcıları sayfasında buldum.

Tiguan'larda Hız Sabitleyici Yok mu?
  • Sonradan taktırma şansın vardır belki.......
  • CC gerçekten gerekli mi?
    Ben daha 2-3 kere anca kullanmışımdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cc yerine prestij eklemişler daha ne istiyorsunuz

opsiyon olarak bile alınamamasıysa ayrı bir komedi olmuş.Doğuş oto kazıklamaktan bıkmıyor ne olsa alıyorlar diye ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

CC gerçekten gerekli mi?
    Ben daha 2-3 kere anca kullanmışımdır.

Şehirlerarası yollarda gerçekten gerekli.En azından yağmur sensörü,far sensörü gibi donanımlardan daha gerekli.
  • Adamlar amerikada dsg için 10 yıl yada 100.000 MİL garanti verir bizde aynı vites için 2 yıl verir 3. yıl için bilmem ne kadar ekstar para ister,(satarken 6-7bin lira farkla sattıkları vites arıza çıkarırsa 20 küsür bin liraya değiştirdiklerini söylüyor vw kullanıcıları(yaptırmadan perte çıkartmak daha karlıdır herhalde)),saf değil elin amerikalısı sıkıysa sat bakalım 2 yıl garantiyle de görsünler,periyodik bakımlar zaten felaket,metalik renk için ortalama 1000lira fark ister,50bin liraya sattığı araçta 50 liralık sis farını koymaz üstüne üstlük şaka yapar gibi 1 yıl sonraya gün verir yurdum insanı vw aşkından vazgeçmez sıraya girer,ütün bunlar oluyorsa 60-70 bin liralık tiguanda cc olmaması da normal bir durumdur benim için...
  • CC olmaması gerçekten çok anlamsız...ben her uzun yola çıkışımda kesinlikle CC kullanırım ve inanılmaz yakıt tasarrufu sağlarım. Hatta size şöyle söyleyeyim, bir araba alacağım vakit baktığım en önemli kriterlerdendir cruise control...
    70 milyarlık arabada olmaması da çok sinir bozucu.
  • Yok, eskiden Fun & Function'da vardı, artık sadece opsiyon olarak alınabiliyor. Standart olarak 3 pakette de yok.
  • yeni kasanın en dolusu eskisinin boşu..
  • vw artık işi abarttı ama satışlarda problem yok , tüp kuyruğu gibi sıra var adamlarda...

kendi arabama keşke cc ekletip alsaydım diye düşünüyorum (3 ay beklemek zorundaydım) çünkü yakıt ekonomisinin kralını yapan bir sistem , hele otomatik vitesse yakıt tasarrufu çok oluyor.

mesela bir bayıra girdiniz ve gaz pedalına biraz fazla bastınız diyelim arabanız 2 km hızlansa bile yakıt tüketimi gereksiz olarak artıyor. yada bayır aşağı inerken gaza biraz fazla dokundunuz gene boşuna yakıt yaktınız.

amerika gibi bir pazar değiliz malesef adamlar ne isterse koyuyorlar ve buradaki fiyatlara göre bedavaya araçlarına biniyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 30 Eylül 2011; 22:44:13 >
  • Rampada cc kullanmak yakıt tüketimini artırır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: millercoholic

Rampada cc kullanmak yakıt tüketimini artırır...

buna da bi çözüm buldum ben :D
    yokuşa gelmeden önce hızım 90 diyelim.yokuşu görünce pedala biraz basarak,yokuşun dikliğine ve uzunluğuna bağlı olarak 100-120 gibi yükseltiyorum.yokuş başlayınca ayağımı gazdan çekiyorum.yokuşun tepesine gelince araba 92-93kmlere kadar düşüyor, böylece vites küçültmüyor ve çok aşırı yakıt yakmadan tırmanıyorum rampayı :)

konumuz olan tiguana gelince vw ayıp etmiş

• Benim 2010 model aracımdada yoktu.Fakat bir üst donanımında standarttı.Ben sonra orjinal taktırdım serviste.Fakat yeni modellere oda olmuyor.Sebebini bilmiyorum.Satış temsilcisine söylediğimde satış stratejisi demişti.Ne alaka diyesim geldide diyemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 1 Ekim 2011; 2:07:53 >
  • Audi q5 yok ona eminim ::)))
  • Prestij var CC'u napcan.
  • 1,4 motor araçda CC olsa ne yazar olmasa ne yazar allah aşkına. CC genelde büyük motorlu araçlarda bulunur.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.