Şimdi Ara

Tiguan'larda Hız Sabitleyici Yok mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
9.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

quote:

Orijinalden alıntı: millercoholic

quote:

Herkes yukardaki lafımla dalga geçmiş, orda ne dedim ben, "genelde" dedim. Ufak motorlu araçlarda CC ye az raslanır, ve hiç bir zaman standart donanım olmaz.

Uzun yol araçlarına özgü bişeydir CC

Fiat 500 de CC hayal edebiliyormusunuz?

''Ufak motorlu araçlarda CC ye az raslanır'' arkadaşım bu motor hacmi ile ilgili değil aracın donanımıyla ilgilidir yani üst donanımlı küçük motorlu araçta olabileceği gibi düşük donanımlı yüksek motor hacimli araçta bulunmayabilir...

O zaman şöyle diyelim

CC GENELDE D ve üstü segmentte daha çok raslanır

A-B-C ve Mini SUV sınıfında fazla rastlanmaz.

Kardes sen bu cc konusunu kapat bence...

Siz CC nin ne olduğunu öğrenin önce bence. Amerikada gülerler adama 1,4 80hp araca CC isteyeni, yukardaki arkadaş gibi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

quote:

quote:

Herkes yukardaki lafımla dalga geçmiş, orda ne dedim ben, "genelde" dedim. Ufak motorlu araçlarda CC ye az raslanır, ve hiç bir zaman standart donanım olmaz.

''Ufak motorlu araçlarda CC ye az raslanır'' arkadaşım bu motor hacmi ile ilgili değil aracın donanımıyla ilgilidir yani üst donanımlı küçük motorlu araçta olabileceği gibi düşük donanımlı yüksek motor hacimli araçta bulunmayabilir...

O zaman şöyle diyelim

CC GENELDE D ve üstü segmentte daha çok raslanır

A-B-C ve Mini SUV sınıfında fazla rastlanmaz.

Kardes sen bu cc konusunu kapat bence...

Siz CC nin ne olduğunu öğrenin önce bence. Amerikada gülerler adama 1,4 80hp araca CC isteyeni, yukardaki arkadaş gibi.

Türkiye de su anda gülüyor, demedi deme..

• benim astrayla bravoya yanlışlıkla takmışlar sanırım cruise controlu
  • Neler olmus ya ::)))
  • böyle hatalı bir yorum yapsam foruma yaklaşmazdım açıkçası

arabanın kaputunun altında motor olduğu sürece cc ye ihtiyaç vardır.

isterse 800cc maruti olsun onunda kendine göre bir hızı var (3000 devir civarı) o hıza göre cc ye sabitleyip gidilebilir.
  • 100 binlik araç satıyorsun 500 liralık hız sabitleyiciyi çalıyorsun...
    lanet olsun böyle firmaya....
  • 1.4 TSI veya 1.6 TDI motorlu B7 kasa Yeni PASSAT'ın TRENDLINE donanımında CC yok, CC yani TOM CRUISE CONTROL, yani HIZ SABİTLEYİCİ, ama mesela MITSUBISHI ASX'te var, hem de acaip keyifli kullanıma sahip, sağ el başparmakla devreye alma, ayarlama, hız arttırma veya hız düşürme yapabiliyorsun, ekranda bir uyarısı yok, sadece gösterge panelinde CRUISE yazıyor. JAWA motor sürer gibi gaz verebiliyorsun parmağınla. 2000'de altığım SEAT Toledo 1.6 araçta yoktu, 2003'te aldığım SEAT Toledo araçta vardı, motor hacim olarak aynı, teknoloji olarak farklıydı. Cruise Control artık kat'i bir şartım, olmazsa olmaz, mutlaka olacak, olmak zorunda. Büyük kolaylık, büyük tasarruf.
  • CC B segmenti araçların %90 nın da var hatta chevrolet aveo da standart donanımda. Üst segmente özgü bir donanım demek çok yanlış olur.B segmenti araçlarla uzun yol yapanlar için olması şart donanımlardan biri hatta zaten araç fazla konforlu değil bu tür donanımlar daha konforlu hale getirir aracı ayrıca yakıt tüketimi de cabası.
  • Ya arkadaşlar içime bir kurt düştü şimdi elin almanı amerikalısı görürde güler felan c sınıfı 1600 araca cc taktırmış diye araçtan soğurum valla , insan içine çıkamam,hafta içi gidip söktürsem mi naapsam???
  • quote:

Ya arkadaşlar içime bir kurt düştü şimdi elin almanı amerikalısı görürde güler felan c sınıfı 1600 araca cc taktırmış diye araçtan soğurum valla , insan içine çıkamam,hafta içi gidip söktürsem mi naapsam???

Cruise control dan çok, fiat'a para verdiğin için gülerler bence
  • quote:

quote:

Ya arkadaşlar içime bir kurt düştü şimdi elin almanı amerikalısı görürde güler felan c sınıfı 1600 araca cc taktırmış diye araçtan soğurum valla , insan içine çıkamam,hafta içi gidip söktürsem mi naapsam???

İnsanlarla çok dalga geciyorsun ama kendi durumunun farkında degilsin malesef.

• quote:

quote:

sizin orda fiatı ne karşılığı veriyorlar???

• quote:

quote:

quote:

sizin orda fiatı ne karşılığı veriyorlar???

Valla bilmiyorum kardeş, ama açılımı Fix It Again Tony dir, amerikada.

• Orijinalden alıntı: Caipirinha

Valla bilmiyorum kardeş, ama açılımı Fix It Again Tony dir, amerikada.

c sınıfı araçlarda cc olduğundan haberi olmayan cahillerin fiatada fix it again tony demesi normaldir
  • Adam yalpalıyor beyler
    Cafer zıçtı bez getir modunda ne yapacağını bilemiyor üstüne gitmeyelim bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Adam yalpalıyor beyler
    Cafer zıçtı bez getir modunda ne yapacağını bilemiyor üstüne gitmeyelim bence

fena güldüm

• quote:

Yani ufak araçlar sabit hızla hiç gitmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Yani ufak araçlar sabit hızla hiç gitmiyor mu?

saolsun bugün baya güldürdü bizi arkadaş
  • bugün de uğrarmı acaba arkadaş
  • En güzel cc bugattide olur o zaman

ne güzel mantık oluşumları var bu forumda.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.