Şimdi Ara

a4, a6, a8 lerde neden HERZAMAN (yari) otomatik vites var, neden hic-pek manuel vites olani yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cok iyi formunda bi audi delisiyim diyebilirim.. bircok seyini bilirim anliyorum ama bu olaya aklim ermiyor.. aklima gelen tek sebep..

luks oldugu icin, baba arabasi klasina girdigi icin, rahat adamlarin surdukleri veya suruldukleri icin.. geliyor...

dogru mu yanlis mi baska dusunceler..??

var birkac tane manuel olan ama %90 i falan otomatik

• manuel var ama dediğiniz gibi çok az. Benim düşüncem şu; adamların teknoloji çok ilerde. normalde manuel araçlar otomatiklere göre daha iyi performans sergiler fakat audi de bu tam tersi, durum böyle olunca debriyaj falan filan koyup sürücüye sıkıntı çektirmek istemiyorlar. zaten manuel kullanmaya acemi biri arabaya zarar verir buda istenilen bişey değildir, kaldıramaz istop ettirir iyi debriyaja basmaz falan filan. bide triptonic kısmıda harika özellikle spor kullanmak istiyorsanız alın triptonic e basın gaza, vides değiştirme kaygınızda yok 4 bin devire gelince otomatik vites atıyor zaten...
  • orasi oyle evet..

ama tiptronic.. nebilim yaa manuelin yerini tutmuyor.. mesela bi viteste ben daha uzun sure gitcem.. bu yari otomatik veya otomatik sanzumanlar istedigin devire kadar gitmiyor.. yinede kendisi vites atiyor.. (diye bi haber okumustm)

ve vs nin dsg sanzumani cok basarali oldugunu defalarca duyuyorum milletten.., audi hangi sanzuman kullaniyor.. yani bunun adi ne..??

hem kendisi vites atiyor diyorsun evet.. ama zevksiz oluyo ki ozaman.. sadece gaza bas bekle araba hizlansin hic bise yapma sag sol sinyal ver direksyon cevir falan.. :P

ve genel bi soru sorayim ek olarak..

tiptronic, s tronic falan var bunlar ne oluyo.. her ikisinde de f1 vites var galiba.. nasil ayirt ediliyor bu ?? teknoloji olarak mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

evet soru cok acik..

cok iyi formunda bi audi delisiyim diyebilirim.. bircok seyini bilirim anliyorum ama bu olaya aklim ermiyor.. aklima gelen tek sebep..

luks oldugu icin, baba arabasi klasina girdigi icin, rahat adamlarin surdukleri veya suruldukleri icin.. geliyor...

audi stronik şanzıman aracı test edin. hatta 10-15 gün kullanın bir daha manuel kullanmaazsınız. almanyada manuel vites kullanan sayısı çok az. ama türkiye öyle değil. onlar manuel kullananı garipsiypr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutpafuli

quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

evet soru cok acik..

audi stronik şanzıman aracı test edin. hatta 10-15 gün kullanın bir daha manuel kullanmaazsınız. almanyada manuel vites kullanan sayısı çok az. ama türkiye öyle değil. onlar manuel kullananı garipsiypr.

O durum. O teknoloniyi sevme, rahatlik ve konfor icin oyle.. Ama adamin icinde turku varsa. En kral otomatik sanzuman gelsin adam manuelden vazgecmez... O ayri konu..

Sadece. Neden butun arabalari bu sanzuman uzeri.. Manuel var ama oarmaklarinla sayilacak kadar.... ?? Ve cevabi da o senin dedigin gibi olamaz. Ona bakarsan amerika full otomatik suruyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A4 te manuel olabilir ama A6 ve A8 üst segment bir araç,hele A8 en üst,üst segment araçlarda konfora dayalı şeylerin olması normaldir diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dsg'nin sorunsuz olanı yok mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.