GFN Offline alıp oyun oynama
Selam umarım konuyu yanlış yere açmıyorumdur herkesin bileceği gibi ekonomik olarak kötü durumdayız oyunlar çok pahalı pc toplamak ayrı dert pcm çok iyi değil ekran kartı olarak rx 560 var neyse konumuz bu değil ben geforce now kullanıyorum gayette iyi gidiyor ama sorun şu oyunlar da çok pahalı guardians of the galaxy 370 tl civarı ama o kadar para vermek istemiyorum oyuna verecek o kadar paramda yok zaten 30-40 tlye hesap satan var offline olarak oynuyorsunuz gfn de offline alıp oynama gibi bir şansım var mı varsa da nasıl yapacağım anlatabilme şansınız var mı acaba
Hata Kodu 31
Konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açtım özür dilerim yanlış bir şey yaptıysam. Benim ufak bir sıkıntım var son 3-4 gündür bu hatayı alıyorum ve düzelmesi için hep aygıt yöneticisinden ekran kartını kaldırıp geri yüklüyorum ama her pcyi açtığımda bu hatayla karşılaşıyorum sinir bozucu olmaya başladı amd yazılımını baştan yükledim falan ama düzelmedi bilen biri yardımcı olabilir mi lütfen
Oynamak istediğim çok fazla oyun var ve bunların türkçe yaması mevcut değil kendim transtle çeviri yapabilir miyim yapabiliyorsam nasıl yapabilirim lütfen anlatır mısınız şimdiden çok teşekkür ederim
Facebook Onay kodu sorunu
Facebook onay kodu istiyor e postayı giriyorum ama herhangi bir kod gelmiyor yaklaşık iki üç gündür böyle sebebini bilen var mı
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.331 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun