Translate çeviri kendim yapabilir miyim
-
-
Yapabilirsin gerekli olan araçları zenhax xentax gibi forumlardan temin edebilirsin -
müsait olduğunda anlatabilme şansın var mı acaba ben pek bilmiyorum da bu işleri müsait olduğun zaman detaylı anlatma imkanın var mı yaparsan çok mutlu olurum cidden
-
Bende merak ediyorum.Bazı küçük boyutlu güzel oyunları çevirmek istiyorum ama bilmiyorum.Keşke biri kapsamlı ve ayrıntılı bir şekilde anlatsa.
-
Ne yazık ki bu konu hakkında hiç bilgim yok sadece çeviri için araçların ordan temin edildiğini biliyorum -
anladım yine de geri dönüşün için falan teşekkür ederim
-
Rica ederim -
Ben de böyle başlamıştım 3-4 sene sonra İngilizceyi söktüm bunlar sayesinde Oyunları anlamak İngilizce öğrenmek için güzel bir teşvik bence. Çeviri yapmak çook uzun sürebilir maalesef bunu 20-30 kişilik gruplar bile 1-2 yıl sonunda yapabiliyorlar o yüzden çok küçük oyunlardan bahsetmiyorsan eğer biraz zor olabilir üzgünüm.
-
İngilizce öğrenmeyi cidden çok denedim o kadar kursa falan gittim de olmuyor ya:(
-
Hocam İngilizce öyle tak diye öğrenilebilecek bir şey değil sonuçta bir kere başlıyorsunuz ölene kadar gidiyor işte. O yüzden denedim olmadı demeyin sadece çalışmaya ara vermişsiniz bence kendinizi sıkmadan devam etmeye çalışın. Oyunlar bu konuda güzel bir seçenek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X