Şimdi Ara

Translate çeviri kendim yapabilir miyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oynamak istediğim çok fazla oyun var ve bunların türkçe yaması mevcut değil kendim transtle çeviri yapabilir miyim yapabiliyorsam nasıl yapabilirim lütfen anlatır mısınız şimdiden çok teşekkür ederim

• Yapabilirsin gerekli olan araçları zenhax xentax gibi forumlardan temin edebilirsin
  • müsait olduğunda anlatabilme şansın var mı acaba ben pek bilmiyorum da bu işleri müsait olduğun zaman detaylı anlatma imkanın var mı yaparsan çok mutlu olurum cidden

• Bende merak ediyorum.Bazı küçük boyutlu güzel oyunları çevirmek istiyorum ama bilmiyorum.Keşke biri kapsamlı ve ayrıntılı bir şekilde anlatsa.

• KiyoshiTeppei K kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki bu konu hakkında hiç bilgim yok sadece çeviri için araçların ordan temin edildiğini biliyorum
  • anladım yine de geri dönüşün için falan teşekkür ederim

• Rica ederim
  • Ben de böyle başlamıştım 3-4 sene sonra İngilizceyi söktüm bunlar sayesinde   Oyunları anlamak İngilizce öğrenmek için güzel bir teşvik bence. Çeviri yapmak çook uzun sürebilir maalesef bunu 20-30 kişilik gruplar bile 1-2 yıl sonunda yapabiliyorlar o yüzden çok küçük oyunlardan bahsetmiyorsan eğer biraz zor olabilir üzgünüm.

• The Mcp kullanıcısına yanıt

İngilizce öğrenmeyi cidden çok denedim o kadar kursa falan gittim de olmuyor ya:(

• KiyoshiTeppei K kullanıcısına yanıt

Hocam İngilizce öyle tak diye öğrenilebilecek bir şey değil sonuçta bir kere başlıyorsunuz ölene kadar gidiyor işte. O yüzden denedim olmadı demeyin sadece çalışmaya ara vermişsiniz bence kendinizi sıkmadan devam etmeye çalışın. Oyunlar bu konuda güzel bir seçenek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.