3 dönem ödenmemiş ek hesap (yardım)
Merhaba 3 dönem gecikmede olan bir ek hesap borcum var bir kaç gün önce ayın 13 üne kadar ödemediğim takdirde avukata verilecek diye mesaj geldi. Ödeme süreme ayın 13 ü dahil mi ? Bir diğer sorum ben ödemeyi 14 ünde yapabilirim. Ayın 14 ünde mesai başlamadan erken saatte yapsam kurtarırmıyım. Avukata devir meselesi mesai saatleri içinde mi oluyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Bedelli Askerlik Ve Yedek Astsubaylık Yardım
merhaba arkadaşlar 31.12.2024 de ertelemem bitiyor yedek astsubay olarak başvursam kaç ay sonra sonuçlanır ve yedek astsubaylık gelmez ise tekrar bedelliye çevirebilir miyim ? asıl amacım süreci uzatmak yani aralıkta yedek astsubaylığa başvursam 2-3 ay sonra mı açıklanıyor sınıflandırma muhtemelen yüksek olasılıkla çıkmaz bedelliye çeviririm amacım bedelliyi ocaktan sonra ödemek. birde yanlışlıkla astsubaylık çıktı diyelim onu bedelliye çevirebiliyor muyuz ?
Matepad 10.4 kalem
Matepad 10.4 e uyumlu stylus kalem arıyorum m-pen'e ayıracak bütcem yok tavsiyesi önerisi olan var mı? Birtane alıp denedim ama çalışmadı baseus marka lı bir kalem için satıcısıyla görüştüm uyumlu kullanabilirsin dendi ama çok güvenemedim alıp iade etmeyle uğraşmak istemiyorum konu ile ilgili fikri olan var mı?
Bosnada eğitim yardım.
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.093 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Alışveriş-Hediye Çeki-Kuponu Satış - Takas - Paylaşım Bölümü