Malumunuz TürkNET aylık ücretini önce 100 den 140 tlye çıkardı. Şimdi ise bir zam daha yapacağını maille iletti. Bir yıl boyunca 140 tl demeyi biliyorlar ancak 2 ay sonrasında da zammı yapıştırıyorlar. Nedeni beni bağlamaz benzer hizmeti veren firmlar hala 100tl bandında fiyat çekebiliyorsa demekki bi oluru varmış. Bir de marifet gibi sadece mart-mayıs arasında gelen abonelere bu sözü verdik diyolar biz enayiyiz anlaşılan. Neyse konuya dönecek olursak eminim TürkNet'ten çıkacak bir sürü arkadaş olacaktır. Sizden ricam benzer deneyimi yaşayan(Türknetten X ISS'ine geçiş yapmış) arkadaşların tecrübelerini paylaşması ve bize yardımcı olması. Bunun dışında hali hazırda kullandıkları ISS'ten memnun olan varsa onlar da memnuniyetinin nedeni belirtirse bu yolu izleyecek arkadaşlara temiz bir rehber de hazırlamış oluruz. Sunu da belirteyim ben TürkNET'in internet hizmetinde bir sıkıntı yaşamadım ancak zırt pırt yapılan "fiyat artışları" bel bükmeye başladı ve 2 ay önce 100tl verdiğim hizmete 170tl vermeyi istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum
Dual Channel Ram Uyumu
|
3500-4000 tl Hazır Sistem Tavsiyesi
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 353 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware