Şimdi Ara

3500-4000 tl Hazır Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaz başında yaklaşık 10 yıldır ufak yükseltmelerle kullandığım kasam tam anlamıyla yandı. Kendisine elveda dedikten sonra yaklaşık 1 hafta önce yeni kasa arayışlarına başladım. İlk olarak burda da değerlendirmesi yapılan v3.5 killer ı almayı düşünüyordum ancak her geçen gün fiyatı arttı şu an fiyatı 3500 civarında dolaşıyor. Bu kasa dışında itopyanın webtekno nun ve donanım arşivinin de hazır sistemlerine baktım ancak karar kılamadım. Parçaları tek tek almak tahminen daha uygun olsa da uzun süredir sıfırdan kasa toplamadığım için hepsini teker teker toplamak hem zahmetli hem de riskli geliyor. Bu yüzden sizden hangi hazır sistemin daha uygun olduğuyla ilgili görüş almaya geldim.
    Bu arada bilgisayar ı kullanım amacım %90 oyun %10 photoshop vb programlar olacak. 75mhz lik memnun olduğum eski bir monitörüm var bu yüzden 4k görüntü kalitesine uçmayacağım. Ancak 1080P full hd görüntüyü destekliyor hedefim de bu kalitede ultra/very high ayarlarda 70 üstü fps almak. Özellikle yeni çıkacak olan cyberpunk ve masquerade serisi oyunlarını en azından high medium arasında akıcı şekilde oynamak istiyorum.başlıkta da belirttiğim gibi en fazla 4000 tl seviyesine kadar bütçem var. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nylockess -- 25 Ağustos 2019; 4:12:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İsteklerini karşılayacak model v3.5 killer modelidir 1080 ultrada seni üzmez, tek tek seçip tek bir firmadan kurulum yaptırıp da getirtebilirsin ama aşağı yukarı aynı paralara gelecektir.

r5 2600
    rx590 pulse 8gb
    b450 güncel anakart
    8gb yada 16 bellek
    480gb ssd
    kasa+psu 600w cooler master yeterli gelecektir.

Toplam 3500 u bulacaktır.
  • Yapabilecegim tek tavsiye , itopyadan olabildigince uzak durmandir . Müşteri Hizmetleri ve Ürün Garantisi benim icin pek onemli degil diyorsan alabilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

İsteklerini karşılayacak model v3.5 killer modelidir 1080 ultrada seni üzmez, tek tek seçip tek bir firmadan kurulum yaptırıp da getirtebilirsin ama aşağı yukarı aynı paralara gelecektir.

r5 2600
    rx590 pulse 8gb
    b450 güncel anakart
    8gb yada 16 bellek
    480gb ssd

Dediğiniz gibi yapınca 4000 i geçiyor. Son fiyat artışı olmasa ben de düşünmeden alacaktım.Yine de en uygunu o gözüküyor. Bir de ssd yi 240 a indirdip 1 tp hdd alsam sizce mantıklı mı olur. Depo edeceğim çok sayıda resim video vb. Var. Bunlar için ssd kullanmak saçma geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nylockess N kullanıcısına yanıt
    Depolama kısmı tamamen size kalmış bir şey elbette mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

İsteklerini karşılayacak model v3.5 killer modelidir 1080 ultrada seni üzmez, tek tek seçip tek bir firmadan kurulum yaptırıp da getirtebilirsin ama aşağı yukarı aynı paralara gelecektir.

r5 2600
    rx590 pulse 8gb
    b450 güncel anakart
    8gb yada 16 bellek
    480gb ssd

Hocam bu sistemi nasıl 3500'e toplayabildiniz
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    3500 ü geçecektir firmadan firmaya ortalama 3700-3800 bandında değişkenlik gösterecektir. Killer sistemi örnek göstermeye çalıştım. 4000 TL yi geçmeyecek şekilde bu bileşenlere ulaşabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.