Merhaba arkadaşlar bir film arıyorumda bulamadım. İzlemiş olanlarınız vardır diye buraya yazayım dedim.
Bir sahne izledim film'in adını ve konusunu bilmiyorum. Beyaz (ana karakter olabilir) bıyıklı orta yaşlarda bir adamın arkasında ki kişi (elinde beyaz eldiven ve hastane gibi bir ortamdalar) ana karakterin gözlerini kapatıyor ve karşısında bulunana diğer kişi elleri ile 7-0-3 gibi sayılar yapıyor ve adam tüm sayıları doğru tahmin edebiliyor. Bunu nasıl yaptığını sorduklarında'da "anlatamam, çok çalıştım" gibi bir cümle kuruyor. İngilizce bir film (veya dizi) ve gayet ilgimi çekti, bu filmi arıyorumda bilen yada bir tahmini olan var mı? Chat gpt'ye sordum ama bulamadım.
Merhaba arkadaşlar.
Ben bir şirkette 3d tasarım yapıyorum. Şuan bir çizim var ve iç kısmı çok ayrıntılı bunu teknik çizim haline getirip pdf olarak bir şirkete yollamam gerek fakat teknik çizimi hazırlamak için bu çizimi açmam gerek.
Şuan "U" şeklinde bir form'a sahip olduğu için bunu 2d programlarda açmaya çalışınca veya solidworks gibi programların teknik çizim bölümünde açıp ölçülendirmeye çalışınca görüntü çok karmaşık oluyor.
Bunu düz hale getirip (açık "I" şeklinde) açmak ve düz bir blok halinde teknik çizime dökmek istiyorum.
Hangi program veya komut ile bunu yapabilirim? Bilen arkadaşlar varsa yardım edebilirlerse harika olur.
Umarım doğru şekilde ifade edebilmişimdir.
(Fotoğarfta ki çizim Inventor programı ile çizilmiştir.)
İyi forumlar.
Bitlocker Recover Hatası
Merhaba gençler ve kendini genç hissedenler. Benim bilgisayarım (Casper nirvana nb 15.6) açılırken bitlocker recovery ekranına geliyor ve kalıyor. Güvenli modda başlatamıyorum, format atamıyorum. sorunları gider bölümünde gelişmiş kurtarma bölümü var sadece burada ki tüm her şeyi denedim sadece cmd.exe ile bir şeyler yazmayı denemedim. Pc'ye format atmaya çalışınca usb den başlat diyorum ve tekrar en baştan başlıyor. Yani ne yaparsam yapayım format atamadım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve yardım etmek isterlerse gerçekten çok sevinirim. Pc'de ki ssd: Samsung 256gb SSD
Logitech g27, g29 alınık
|
|
|
|
|
|
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Yazılım, animasyon filmleri. Arduino, Makine, Mekatronik.
H.C |
H.C |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 128
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 14.593 (Bu ay: 179)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware