Şimdi Ara

2 yıllık istanbulda okumak mı yoksa mezuna kalmak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim, ablalarım ve kardeşlerim. Teknik Lise makine bölümü endüstriyel kalıpçılık dalından mezunum. Ayt de barajı geçemedim. İstanbulda 2 yıllık üniversite kazabırsam okuyayım mı yoksa mezuna kalıp seneye 4 senelik kazanmayamı çalışayım? 2 senelik makine bölümünden devam edicem istanbulda okursam dgs yapabilirmiyim zoruluğu nedir bilmiyorum. Milli eğitim de ygs tyt felan derken soru tipleriyle, konularla felan çok oynadı bunları göz önüne alarak mezuna kalıp kalmama arasında kaldım. Çalışsam başarabiliemiyim bilmiyorum. Dershaneye gidebilirim ama 1 sene. 2 sene oku 2 senede az az dgs ye çalış derseniz düşünürüm. Çok kararsızım napıcam bilmiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Mezuna kal derseniz 4 senelik kazanırsam almanyaya gitme ihtimalim çok yüksek ve mezuna kalırsam almanca öğrenicem ve sınava hazırlanıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suquel58 -- 4 Ağustos 2018; 22:32:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yıllık+dikey geçiş diyecektim ama 4 yıllık kazanırsan Almanya imkanın varmış o yüzden MEZUNA KAL !!!!!!!!

• Teşekkürler. Başka düşüncesi olan veya aynı düşüncede olan varsa yazarsa sevinirim.

• Almanya imkanin nasil olmakta. Eğer öyleyse almanya tabi ki

• Berlinde bi abim var erasmus şirketi var türkiyeden öğrenci alıyor türkieye öğrenci getiriyor. Öyle olursa bende gidebilirim ailemle konuştum izin verdiler zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.