Türknet'in çalışanı tarafından yediğimiz kazık .
Öğrenci evime ve aile evime , babamın üzerine 2 internetimiz vardı(birinde türktelekom diğerinde turkcell).Biz öğrenci evindeki internetten memnun değildik . Turkcell den memnun olmadığımız için değiştirme kararı verdik turknet çalışanı geçiş işlemlerine telefonda başladı konuşma aynen şu şekilde gerçekleşti;
Turknet çalışanı - Bağlı olduğunuz internet sağlayıcınızdaki müşteri numarasını öğrenebilirmiyim.
Babam + Kızım ben onları bilmem ki arayım öğreniyimi ?
Turknet çalışanı -Gerek yok e devletten öğreniriz. şuraya şuraya... girin ve orada 88 veya 82 ile başlayan numarayı söyleyin (Kapatmak istediğimiz internetin müşteri numarası 56 ile başlıyormuş meğersem fakat kadın 88 veya 82 ile başlayan numarayı istediği için onu veriyor yani öğrenci evimiz).
Bu türknet aile evimizdeki interneti kapatıyor ve oradaki internetimizin daha taahhütü duruyordu 800 küsür TL cayma bedeli ödemek zorunda kaldık . İşin komik tarafı kendi internetlerini bağlayacakları adres öğrenci evimiz olarak yazmışlar ama kestikleri ve ceza yediğimiz ev aile evimiz . Daha da komik olanı aile evimizde türknetin altyapısı dahi yok isteseler de bağlayamazlar. Kendilerine şikayette bulunduk ve kendileri dinleyip bir sorunun olmadığına karar vermişler :) kendi kendilerini haklı görüp sorun yok diyerek hayatlarına devam ediyorlar :) Ben bu duruma çok içerledim bu durumlarda cahil olan herkesi böyle tavuk gibi ortada bırakıyorlardır. Mahkemeye verme kararı aldım kısa süre içinde işlemlere başlayacağım. Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum lütfen benimle paylaşın . Teşekkürler şimdiden .
Merhaba 2 gün önce laptop aldım ilk geldiğinde kulaklığı takınca hiç ses gelmiyordu kulaklıktan daha sonra sürücü güncelledim ve sorunsuz kullanıyordum. Dün seste yine problem olunca sürücüyü yeniden silip yükledim. Şu anda kulaklık takınca ses geliyor fakat pc kendi mikrofonunu kullanamıyorum (bu hata düne kadar yoktu) . Kulaklığı çıkarınca problem olmuyor mikrofon çalışır duruma geliyor. bir kaç kere sürücü sildim ve yükledim ama hala düzelmedi.(Bu arada laptopta mikrofon ve kulaklık girişi ayrı. Doğru yere taktığıma ve sağlam taktığıma eminim)
Silver-gold arası kedine güvene adc
|
Haftasonu turnuvası arıyorum
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 470 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO