Şimdi Ara

Silver-gold arası kedine güvene adc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ardakaşlar benim mainim support ve gayet iyi olduğumu düşünüyorum bu konuda ligler sıfırlanmadan önce gold'dum fakat silver a attı cehennemden çıkamıyorum yanıma gelen adceler genelde farm yapmayı bile bilmiyor eğer güzel bir adcem olursa laneyi kaptırmıyacağımıza garanti verebilirim ve her supportu oynarım. Benimle girmek isteyenler lütfen pm atsın yada oyundaki ismim : Brutalmen eklersiniz.

• up'layalım bakalım
    Ayrıca sup 25. dakikadan sonra falan sıkıcı hale gelmiyor mu? Yani koridorda zevkli ama ne bilim koridor sonrası bana çok sıkıcı geliyor ondan sup hariç her lane giderim mantığındayım
  • banada hesap bul pm at
  • Kedime güveniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Late'de daha zevkli aslında karşı rakibin önemli bir oyuncusunu hooclamak oyunu çevirmesi felan zevkli görüş alanı kazandırıp adamları hiç beklemdiği anda basmak zevkli bence
  • Beni silverdan kurtaracak beleş enayi arıyorum desene şuna sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

up'layalım bakalım
    Ayrıca sup 25. dakikadan sonra falan sıkıcı hale gelmiyor mu? Yani koridorda zevkli ama ne bilim koridor sonrası bana çok sıkıcı geliyor ondan sup hariç her lane giderim mantığındayım

asıl zevk 25'ten sonra başlıyor. birde janna, lulu felansan rakibi pusuya çekmek çok güzel oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nicki ni at özelden ekleyeyım profilime bak begneırsen oynarız ben genelde sup oynarım yada adc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.