Tek kat 250m2 kalın duvarlı bir evde oturuyorum. Arada 2 duvar olan odada internet hızı epey düşük geliyor. O odada ve modemin olduğu konumda benzer hız almak için önerebileceğiniz olabildiğince uygun fiyatlı bir sistem var mı? (Mesh sisteminin mantığını çok bilmiyorum, şu an 1 oda hariç bütün odalardan modemin hızı yeterli geliyor ama bahsettiğim odanın da hızını artırmam lazım, kaçlı sistem gerekir sizce? Modem ve mesh aynı anda çalışabiliyor mu?) İnternet paketim 500 Mbps ama 290 alıyorum modemin iyi sinyal verebildiği yerlerde.
Daha önce tık çıkarıyordu, akü değiştim. Sonra hiç tık çıkarmadı, kömür değiştim ama hala sabahları 6. çevirişite felan çalışıyor ve yine tık demiyor.(bu öğlen tık diyip çalışmadı ama sabahları hiç ses çıkartmıyor) araç 99 model siena ve lpgli. Yeteri kadar deneyince çalışıyor ama problemi usta anlayamadı. Sizce sorun nerde, ne yaptırmalıyım?
Samsung Galaxy M22 Bildirim Paneli Kasıyor
ADB Fastbootda Telefonu Algılamıyor
sürücüleri silip yeniden yükledim, adbi silip direkt Googleın linkinden yeniden yükledim lakin bir türlü fastbootds okutamadım. 2 telefon denedim ve ikisini de fastboots gidince algılamıyor.Zenfonr 5 ze620kl için yapmak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?(oemi açmaya çalışıy, resmi uygulaması artık çalışmıyor diye fastboottan yapmak gerekliymiş) Bir de fastboota girince aygıt yöneticinde bağlantı kısmında usb 3.0 driverlarının gözüktüğün bölümde telefon için “doğrulanamadı” tarzında bir metin yazıyor ama adb sürücüleri çalışıyor gözüküyor. Başka portlara takıp denedim, düzelmedi.)
İskansız Evde Su Faturası Ortak Mı Ödenir?
İskansız bir evde kalıyorum, elektrik işini hallettiler ama suyu ortak hattan alıp apartman sayısına bölerek faturasını ödüyoruz. Yani evde yokken bile 300tl gibi absürt rakamları suya vermiyorum, bu normal mi, değilse ne yapmam lazım acaba?
Turkcell'den Bimcell'e Geçiş
Şuan Türkcell faturasız hattım var ve içinde 35tl yüklü. Ben bimcell'in 26tl'lik paketine geçiş yapsam 9tl'ye ne oluyor bilen var mı? Ayrıca mesajla Bimcell'e geçince işlem nasıl yürüyor, yıllık vergisi paketin içinde mi yoksa ayrı mı alınıyor?
Ankara'da Cam Korkuluğu Fiyatları Ne Kadar
Bilgisi olan var mı?
2020 yapımlı binada üat kattaki bütün ses aşşağı geliyor. Aklıma tavana ses yalıtımı yapmaktan başka bir şey gelmiyor. Böyle bir imkanım var mı, varsa ne kadar tutar ve ne kadar alan kaybı olur bilen var mı?
KEDİ |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 230
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.850 (Bu ay: 171)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar