Şimdi Ara

Turkcell'den Bimcell'e Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan Türkcell faturasız hattım var ve içinde 35tl yüklü. Ben bimcell'in 26tl'lik paketine geçiş yapsam 9tl'ye ne oluyor bilen var mı? Ayrıca mesajla Bimcell'e geçince işlem nasıl yürüyor, yıllık vergisi paketin içinde mi yoksa ayrı mı alınıyor?

• Bulunduğum konumda tt çekiyor, Türkcell çekmiyor. Bimcell zaten tt altyapısı kullanmıyor mu? ki max 30 tl felan pakete harcamak istiyorum, telefonu çok kullanmıyorum çünkü. (Türkcelle zaten aylık 30 atıyorum, yanlışlıkla mobil veriyi açsam ya da birini arasam vergilerle felan -15i görüyor hemen.)

• Bimcell de 30₺'ya paket yok artık hocam, Vodafone bakın isterseniz bir de, size uygun kolay paket ve faturalı'ya geçiş teklifleri sunabilirler.

Ya da Ptt de tanıdığınız memur var ise sizi Pttcell'e uygun fiyatlarla geçirebilir;

• Turkcell'den Bimcell'e Geçiş Bimcell paketleri
  • Bimcell yukarıda paylaşılan paketler aybaşı zamlanacak..bicazibesi kalmadı artık Bim'in
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Tahmini abone sayısına ulaştığı için hizmeti ha ucuz vermiş, ha fazla vermiş bir önemi kalmadı artık. Bu hizmet Turk Telekomunikasyon (TT Mobil) A.Ş'ye ait olduğu için TT ne yaparsa, bimcell'de aynısını yapar.
  • Bimcell turktelekom'a bağli.araplar türklere hiç acımıyoşu anda turkcell olmasa ben şahsen akilli telefonumu satip,tuşlu telefona geçecektim demekki🙄
  • Turkcell hiç acımıyor be hocam

• Fahiş fatura sürprizi Turkcell'de çok fazla.

İstemediğin halde sekretere bağlar faturan kabarırTurkcell'den Bimcell'e Geçiş 

Mobil ödemen açıksa oradan bir sürpriz olma ihtimali var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.