Şimdi Ara

Bimcell'den Pttcell'e geçiş sonrası bakiye iade???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçen ay annemin hattını bimcellden pttcelle taşıdım...İçerisinde 39tl gibi bir bakiye vardı...Taşıma gerçekleştikten sonra bimcell mh yi aradım, bana ilk pttcell faturanızdan düşülür dediler...Bugün baktığımda fatura kesilmiş ve özet olarak görünüyor...Hiçbir indirim vs yok faturada...Tekrar mh yi aradım...Bana son ödeme tarihiniz ayın 20 si görünüyor, bir yada iki gün önce düşülür faturadan dendi...Daha önce avea faturasızdan faturalıya başka bir hattımı geçirmiştim...Onda da ilk kısmı faturadan düşülmemişti kalan tl ler...2.faturadan itibaren düşülmeye başlamıştı...Acaba bimcell-pttcell arasında benzer taşıma yapan varmıdır?...Sonuç nedir?...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bimcell'den PTTCell'e Geçiş Sonrası Bakiye İade Süreci

Bimcell'den PTTCell'e numara taşıtığında, hattında kalan bakiyenin iade edilip edilmeyeceği merak ediliyor. Bu konuda şu bilgiler geçerlidir:

• Bimcell'den PTTCell'e numara taşıma işlemi gerçekleştirildiğinde, taşıma işleminin tamamlandığı tarih itibarıyla kalan bakiyen iptal edilir ve iade edilmez.
    • Bakiyenin iade edilmemesi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından belirlenen düzenlemelerden kaynaklanmaktadır.
    • Dolayısıyla, numara taşıma işlemi yapmadan önce, hattındaki bakiyeyi tüketmen veya başka bir Bimcell hattına aktarman önerilir.
    • Bakiye iadesi ile ilgili herhangi bir istisna veya farklı uygulama mevcut değildir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben geçen yıl geçmiştim, bakiyede 2-3 TL gibi bir şey vardı. Hiç bir zaman faturadan düşmedi. Miktar küçük olduğu için arkasını aramadım.
  • Bimcellden pttcelle geçmiş yani düşmez
    avea faturasızdan faturalıya ge.ince düşüyor
    iade için avea duyurular sekmesinden btk kararıyla iade konusuna girin ve hat sahibi tc numarasıyla hat sahibi iban numarasını yazarak 3 ay içinde başvurarak iade alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Bimcellden pttcelle geçmiş yani düşmez
    iade için avea duyurular sekmesinden btk kararıyla iade konusuna girin ve hat sahibi tc numarasıyla hat sahibi iban numarasını yazarak 3 ay içinde başvurarak iade alın

İlk önce onu denedim zaten...Ordan birşey çıkmıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Bimcellden pttcelle geçmiş yani düşmez

İlk önce onu denedim zaten...Ordan birşey çıkmıyor...

pttcell zaten aveaya bağlı olduğu için kalan tlyi banka hesabına iade alamazsın mevcut tlleri ancak hattı avea faturasıza çevirip normal şekilde kullanabilir (1 sene zamanı var yoksa yanar) veya başka operatöre geçip iade talebinde bulunabilirsin ardından tekrar pttcell e geçersin (başka operatöre geçtikten sonra hesaba iade başvurusu için 3 ay zaman var)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şikayetvara yazmıştım...Aradılar ve faturadan düşeceğini söylediler...Ayın 20 sini bekleyin dediler...Sistemsel bir sorun olursa bile bir şekilde sizi mağdur etmeyiz dediler...Bakalım bekliycez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Şikayetvara yazmıştım...Aradılar ve faturadan düşeceğini söylediler...Ayın 20 sini bekleyin dediler...Sistemsel bir sorun olursa bile bir şekilde sizi mağdur etmeyiz dediler...Bakalım bekliycez...

Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Avea faturasızdan pttcell faturalıya geçtim. 13 lira civarı bir bakiyem vardı. Müşteri hizmetleri ilk faturamdan düşeceğini söyledi fakat fatura kesiminde tam fatura olarak çıktı. Online işlemlerden şikayet yazdım, son ödeme tarihinden önce tutar düzeltildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimcell den TT a geçiş
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.