Şimdi Ara

Diğer operatörlerden Turkcell'e geri dönüş süresi hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 2 gün önce Turkcell'den Vodafone'a geçiş yaptım, şu an Vodafone'dayım. Geçişi Turkcell'in yeni abonelerine sunduğu ucuz tarifelerden faydalanabilmek için yaptım. 2 tarife vardı yeni çıkan, şimdi isimlerini hatırlayamıyorum biri 15 diğer 19 TL miydi neydi, hepsinden az az olan 2 yarı paket. Hattı çok az kullandığım için en ucuz paketi almak istiyorum. Şimdi bu yeni abone kampanyalarından faydalanabilmek amacıyla yeniden Turkcell'e geçebilmem için ne kadar beklemem gerekiyor acaba? Cehaletimi mazur görün, bu geçiş işlemlerini pek yapmadığım için bilemiyorum.

• 3 ay vodafone de kalmanız gerekiyor yani 90 gün şartı var 3 ay sonra numara taşıyabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    avea vodafone 90 gün şart koşuyor. Vodafone a taşındıktan 31 gün sonra turkcell e numara taşıma başvurusu yapın.

• OK tşk ederim arkadaşlar. O halde 1 Şubat itibariyle Turkcell geri dönüş başvurusunu yapayım. Bu arada bahsettiğim paketler; Mini 1 gb Paketi 15 TL (HY100dk HY100sms 1gb), Süper Olay 20 TL (HY400dk HY1000sms 1gb). Mini 1gb paketi tam bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

OK tşk ederim arkadaşlar. O halde 1 Şubat itibariyle Turkcell geri dönüş başvurusunu yapayım. Bu arada bahsettiğim paketler; Mini 1 gb Paketi 15 TL (HY100dk HY100sms 1gb), Süper Olay 20 TL (HY400dk HY1000sms 1gb). Mini 1gb paketi tam bana göre.

Paketler o zamana kadar kalırsa yani süresi bitmez se katılabilirsiniz.Mini 1 GB Paketi’nden, son 90 gün içinde numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell Hazır Kart’a gelen ve son 30 gün içinde Turkcell’den numarasını taşımamış, Bizbize Kamu tarifesi dışındaki ön ödemeli tarifelerde yer alan aboneler yararlanabilir.Burada yazandan anladığım kadarıyla 90 gün vodafone de kalmanız gerekiyor

• yeumyang01 kullanıcısına yanıt
    Elbette ilk şart bu paketlerin halen devam ediyor olması. 90 gün konusu biraz muğlak ama. En azından şu 30 gün bir geçsin Turkcell MH ni arar sorarım en sağlamı.
    İki operatör arasında istediğin gibi süre sınırı olmadan geçiş yapabilirsin. Ama bazı kampanyalara özel opsiyonlar olabiliyor. İki geçiş arası 90 gün gibi vs.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell 1 ay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasilyapsam N kullanıcısına yanıt
    Peki yukarıda arkadaşın paylaştığı kampanya şartlarındaki 90 günlük süre, bu kampanyadan faydalanabilmem için 90 gün beklemem gerektiği anlamına mı geliyor? Yoksa 30 gün sonra Turkcelle geçiş yaptıktan sonraki 90 gün içerisinde bu kampanyaya katılabileceğim anlamına mı geliyor?
    Bu sorunun net cevabını almak istiyorsanız Turkcell Müşteri Hizmetlerini aramalısınız hocam.

• Müşteri hizmetleri yararlanacağınız kampanyaya göre 90 gün veya 30 gün diye bilgi veriyorlar

• Zaten bu gün geri.gelseniz.bile diyorki 90 içinden TÜRKCELL den başka bir hatta tanımamış olmak gibi bir.şartı var o avantajlı paketlerin dikkat ettiysen genede bir araştır

• yeni hat alımında 90 gün hat taşıyamazsınız.

ama eski abonesiniz hat tşıyarak baska operatöre geçmişseniz. hat taşımak icin süre yok, tasınıyor diye biliyorum btk değişiklik etmemişse sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.