Macbook air sadece şarj aleti ile çalışma problemi
Arkadaşlar merhaba macbook air 2014 model cihaz var ama şarjdan çıkarınca kapanıyordu yeni batarya alıp taktım fakat sorun devam ediyor batarya içindeki gelen şarj bitene kadar kullandım fakat şarj bittikten somra sorun yine aynı.Şarj aleti üzerindeki ışık yanmıyor şarj aleti de yeni sorunsuz. Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir
Win10 kurulumu sonrası harici ekran kartı kullanamama
Arkadaşlar merhaba.hp g62-b14st bilgisayarıma bu gün win10 kurdum daha önce 7 yüklüydü.10 yükledikten sonra hep dahili ekran kartında (intelde) çalışıyor ati ekran kartına geçmiyor.ekran kartı driverlarını hem hp nin sitesinde hem de atı nin sitesinden ayrı ayrı indirdim denedim olmadı,uyumluluk ayarları yaparak denedim olmadı.Özellikler şu şekilde;
-ati radeon 5470 ekran kartı
-4gb ram
-15 460m işlemci
Laptop adaptör kablosundaki üçüncü kablo
Arkadaşlar merhaba hp laptobum vardı şarj adaptörü kayboldu aynı voltaj değerinde başka bi laptop adaptörü var. Bunun ucuna resimdeki kabloyu alıp takmayı düşünüyordum ama elimdeki adptörde iki kablo var. alacağım kabloda 3 tane Burdaki biri artı biri eksi diğer üçüncü kablo ne işe yarıyor. Nasıl bağlantı yapacağım yardım edermisiniz
Apple bilgisayara sistem yükleme
|
Anakart şarj portu kırık portsuz elektrik verilebilirmi
30v 8.1 amper paneli akım çekerek nasıl test edebilirim
|
|
|
notebook hızlandırılabilirmi
|
Telsizden anlayan arkadaşlar yardım lütfen
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 150
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 17.786 (Bu ay: 380)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware