Bildirim
motor sürücüsü ve güneş panelinden anlayan arkadaşlar lütfen yardım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar anlayan yokmu? -
Merhaba,normal yüklerde bu kadar voltaj çökmesi panellerden yada panel tesisatından kaynaklanır.Panel kablo bağlantılarını dikkatli kontrol edin.Motor değiştiği için ve çekilen amper ekranda göründüğünden motor tarafında bir problem yok,belki önceki motor da sağlamdı. -
Bu arada panellerin üzeri çok kirli ise bundan da olabilir.Temiz olduğuna emin olun,mümkünse yeniden temizleyip tekrar deneyin. -
Hocam yarın tesisat komple elden geçireceğim. panallerde görünen bir hasar yok. fakat panelleri tekrar ölçeceğim multimetre ile voltaj değeri ölçümü yeterli olurmu yoksa panellerden akım çekip o şekilde mi ölçmek gerekir? cevaplarınız için teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: malisert32
Bu arada panellerin üzeri çok kirli ise bundan da olabilir.Temiz olduğuna emin olun,mümkünse yeniden temizleyip tekrar deneyin. -
Akım çekerken ölçmek en doğru olan.Her panel 36V tahmin ediyorum.24V kamyon far ampülü 2 adet seri bağlayıp her paneli bu yükle (48V far ampülü) çalışırken panel voltajı kaça düşüyor tespit etmek önemli olan.Aynı yük ile bütün panel voltajları % 95-98 aynı voltajda kalır.Voltajı çöken bozuktur. -
hocam panelde 8 amperlik çıkış var farm ampulü yeterli olurmu?quote:
Orijinalden alıntı: malisert32
Akım çekerken ölçmek en doğru olan.Her panel 36V tahmin ediyorum.24V kamyon far ampülü 2 adet seri bağlayıp her paneli bu yükle (48V far ampülü) çalışırken panel voltajı kaça düşüyor tespit etmek önemli olan.Aynı yük ile bütün panel voltajları % 95-98 aynı voltajda kalır.Voltajı çöken bozuktur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X