z5500 hışırtı sorunu
Arkadaşlar z5500'da müzik çalıdığı sırada bir anda hoparlörlerden nasıl ifade etsem tv'de kanal bulamayınca ekran karıncalanırya ve arkadan hışşş diye bir ses gelir aynı o şekilde ses çıkarıyorumarım anlatabilmişimdir :) birde video atmaya çalışacağım.
Pc açılmama sorunu
Arkadaşlar hepinize iyi ramazanlar şimdi şöyle bir sıkıntım var şuanda kullandığım parça psu seasonic gx 750 watt gold ve anakart asus z490 gamıng f modeli soruna gelecek olursak yaklaşık 3 ay önce asus anakart ile intel core i7 10700k işlemciyi aldım diğer parçalarım hali hazırda vardı sadece işlemci ve anakartı upgrade ettim ilk önce parçaları yerleştirdim montajı yaptım pcnin start tuşuna bastığımda pc açılmadı defalarca basmama rağmen açılmadı sorunun nerden kaynaklandığını çözmeye çalıştım anakarta bağlanan power tuşunun yeriyle oynadım ters taktım düz taktım çalışmadı pc ye birtürlü elektrik gelmedi sonra psu nun arkasındaki kabloyu taktım çıkarttım defalarca ama yok sonra üçlüden yerlerini değiştirdim pat çalıştı ama şöyle birşeyde var asıl iş prizde değilmiş sorunlar daha devam ediyor neyse pc yi tekrar bilgisayardan kapattım tekrar güç tuşuna bastım yine çalışmadı makina bir kere açılıyor bilgisayardan kapatıp tekrar güç tuşuna bastığımda açılmıyor neyse prizdendir diyip başka bir üçülüye taktım sorunsuz bir şekilde açıldı ama aklıma birşey takıldı makinayı psunun arkasından güç kablosunu çıkarıp iki gün beklettim sonra kabloyu takıp tekrar açmaya çalıştım açılmadı bence arkadaki güç kablosunu çıkarttığımda makinadaki güç komple kesiliyor yani psunun kablosu takılı olduğu sürece bir sıkıntı yok kabloyu çıkarıp uzun süre beklettiğimde açılmıyor çok saçma birşey bu makinayı prize taktığımda direk açılmıyor psunu kabloları defalarca takıp çıkarttıkdan sonra açılıyor sizce sorun nerden kaynaklı bir türlü bulamadım anakartmı yoksa psu mu bana anakart gibi geliyor çünkü eski anakartta böyle birşeyle karşılaşmadım ama yinede kararsızım parçların garantileri devam ediyor buradaki sonuca göre 2 sinden birini garantiye gönderecem yardımlarınızı bekliyorum.
ASUS RMA SERVİS SÜRECİ
|
ASUS VG279Q EKRANDAKİ BÖCEK :D
|
COOL MASTER ML240L FAN ÖNERİSİ
|
COOLMASTER ML240L RGB FAN SESİ SORUNU
|
SAMSUNG 860 EVO 500 GB SATA 3 SSD VS MSATA SSD
|
I7 9700K %100 işlemci kullanımı
|
Viewsonic xg2401 G sync ayarları
|
Viewsonic XG2401 soluk renk sorunu
|
ASUS TUF RTX 3080/İNTEL CORE İ7 11700K/Asus Z590 Rog Gamıng E/CORSAİR 3200MHZ 16GB RGBPRO/ CORSAİR H115İ PLATİNUM 280MM/SEASONİC GXFOCUS+750GOLD/ASUS VG279Q IPS/Corsair LL120 RGB 3X 120CM FAN/ SAMSUNG 970 EVO M2 500GB/SAMSUNG 860 EVO 500GB/SANDİSK ULTRA 500GB/Corsair 4000D AirFlow /LOGİTECH Z5500/ LOGİTECH G502 PROTEUS SPECTRUM/Corsair K70 MK.2 Cherry MX Red/MİCROSOFT LİFECAM 3000 HD |
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 285
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 9.552 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware