29.03.2021 tarihinde Azizoğlu yetkili servisinde orijinal disk ve balata değişimi yaptım. Ardından ses geliyor 07.04.2021, 07.06.2021ve 24.06.2021 tarihinde balatalarda ses geliyor diye servise gittim. 24.06.2021 tarihinde getirdiğimde artık çok mağdur oldum garantiden değişin talebinde bulundum ve aracım 1 gece yetkili serviste kaldı. 25.06.2021 tarihinde servis danışmanı arkadaş balatalarının değişim onayı TEMSA'dan gelmediğini ancak sesin giderilmesi için TEMSA'nın ilaç gönderdiğini onu kullandıklarını ve sesin kesildiği bilgisini verdiler bende gidip aracımı aldım.
Aracı aldıktan sonra fren mesafesinin oldukça uzadığını fark ettim ve sanayide gidip bir ustaya gösterdim oda kesinlikle torna yapıldı dedi. Bende bunun üzerine araç içerisinde yer alan kameradan görüntüleri izlememeye karar verdim. Kamera görüntülerinde yer alan seslerde açık olarak usta ile servis danışmanı arasında ki diyalogdan gerçekten torna işlemi yaptıkları açık açık itiraf ediyorlar izlemenizi tavsiye ederim. Yetkili servis diye gittim kime güveneceğimi şaşırdım.
Rica etsem yetkisi olan biri ekşi sözlük'de başlık açabilir mi.
Hukuki süreç başladığından videolar kaldırılmıştır.
Seat Leon DSG
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.616 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 186 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Firmalar ile Yaşanan Sorunlar