Öncelikle herkese merhabalar otomatik araç bakıyorum. Piyasada tüm araçlar pahalı 450-500 bin lira bandında sarı siteden araç baktığımda ele avuca sığabilecek Fiat tarafına baktım. Gerek yedek parça tedariği diğer araçlara göre masrafı az yani ekonomik bir araç olduğunu düşünerek. 450-500 bin bandında otomatik 2011-2012 model km aralıkları 150-200 bin bandında boyalı Punto Evo 1.3 dizel veya Linea tercih edilebilir mi? Boya değişen çok takıntısı değilim fakat mekanik aksamda Arıza durumunda aşırı üzer mi? Kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Başka tercih edilebilecek araç varmıdır 2010 ve üst modellerde?
Youtube da video oynatıcıda kayma sorunu
Merhaba arkadaşlar 2 gündür youtube videolarda ufak ölçekli görüntülerde yani 4:3 ölçekli vidolarda görüntüyü sağa kaydırıyor oynatıcıdada tam ekran sinema moduna v.s. geçiremiyorum 16:9 formatında görüntülerde herhangi problem yok yaşayıp çözebilen varmı tüm tarayıcılardada durum aynı.
Mevcut TurkNet abonesiyim hizmet alıyorum. Ülkemizdeki enflasyon sürekli her şeye zam geliyor. Fiyatı bir süre sabit tutmak için tercihim 1 yıl taahhüt imzalayıp bir süre kafam rahat olmasını istiyorum. Binamda Türk Telekom altyapısı mevcut lakin enteresan olan TT dahil hiçbir servis sağlayıcısından hizmet alamıyorum altyapı yok gözüküyor. Nasıl çözebilirim?
Başlıkta anlaşıldığı üzere bir tanıdığım biri tasarım mobilya dükkanı açtı bendende bilgisayar toplamamı rica etti. Daha önce bir kaç tanıdğıma bilgisayar toplatmıştım ama oyun odaklıydı
çizim programları hangi bileşenlerden daha çok performans ister bilmiyorum. Bütçeyi sorun edecek biri değil ama ilk seferde adama haybeye para harcatmayalım diyorum oyun oynanmayacak dedi çünkü ekonomik APU sistem yaparsak yetersiz kaldığı durumda upgrade yapmak mantıklımıdır? Varsa bi öneriniz paylaşabilirsiniz.
Mevcut Bilgisayarımın Performansını Nasıl Arttırabilirim?
Merhaba
GIGABYTE F2A68HM-DS2 anakart
AMD Athlon X4 840 işlemci
Asus GT1030 ekran kartı
4x4 GB 1600 mhz RAM
240 GB crucial ssd
sahip bilgisayarımı dönem şartlarını baz alarak 2016 yılında öğrenci harçlıklarıyla bir hevesle toplamıştım yeni bilgisayarda toplamak cep yakıyor 1 tıkta olsa donanımsal olarak yükseltmek istiyorum performansta değişiklik olurmu değermi ?Değerse ne yükseltebilirim?
Ekran kartım başka bilgisayarda performans vermiyor
|
Böyle bir sistem olurmu?
PS3 MÜ?XBOX360 MI? ALMALIYIM
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.429 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler