Şimdi Ara

3 yıl Yurtdışı Kayıtlı İphone 14 Pro Max tüm hatlar çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar daha önce 31.12.2022 tarihinde pasaporta kayıtlı iphone 14 pro max eşimin üstüne kayıtlı.Birkaç yerde okuduğum bilgiye göre 3 takvim yılından sonra tüm hatlara açılıyor. 2022-2023-2024 yılı 2025 yılı içerisindeyiz 3 takvim yılı bitti kendi hattımı taktığımda 1-2 dk şebeke veriyor sonra gidiyor. Öncesinde şebekenin tam olarak gelmesi için yapmamız gereken işlemmi var yoksa yanlışmı biliyorum?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• atresa A kullanıcısına yanıt
    E-devlet üzerinden imei sorgulama yapın. Eğer bir kısıt varsa hangi tarihe kadar hangi tckn için kısıtlı olduğu da sorgu sonucunda yazıyor. 2022 içinde yapılan kayıtlar 1.1.2025 te tüm hatlar tarafından kullanılabilir duruma geliyor ama sorgu sonucunda ne yazıyor siz bakın yine de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Edevlet üzerinden baktığımda 1 Ocak 2025 tarihine kadar xxx tc numarasına ait hatlarla kısıtlıdır diyor. Ben bu açıklamayı 2 ocak tarihinde her numara ile kullanılabilir olarak yorumluyorum. Yarın ya da gece yarısı sonrası deneme yaparak sonucu paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcin.irgin -- 1 Ocak 2025; 20:24:32 >
  • 1 hafta içinde düzelir hemen ayın 2 sinde olmuyor her zaman

• 3 yıl Yurtdışı Kayıtlı İphone 14 Pro Max tüm hatlar çalışmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede mevcut. iPhone 12 cihazım da başka hatla şebeke gelmiyor. imei sorgulama yapılınca bu şekilde çıkmakta hala "IMEI NUMARASI KAYITLI (01/01/2025 tarihine kadar *******46 T.C. kimlik numaralı kişi adına kayıtlı hatlarla kullanımı kısıtlanmıştır."

• Benim de 14 pro max cihazım 01/01/2025 tarihinden itibaren her hat ile kullanım olması gerekirken diğer hatlara açılmadı. 120 BTK yı aradım telefonda ki arkadaş yoğunluk olduğundan ocak sonuna kadar düzelecek diye bilgi paylaştı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de durum aynı.

Kapamaya gelince dakka aksamayan sistemde açmaya gelince yoğunluk var denmesi de çok manidar.

• 3 senelik süre doldu. Başka hat taktık ama henüz açılmadı. Ne yapmak lazım bilmiyorum.

• myigity kullanıcısına yanıt

Acilir yahu 5-10 kadar sabredin

• Bende şöyle garip bir durum var. Turk Telekom hat geliyor ama Turkcell ve Vodafone gelmiyor çok garip

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    üç gündür bekliyoruz kapatıp açıyoruz, yine hat yok. Ne yaptıysak olmadı.

• Ben de kısıtlıdır yazısı kalktı arkadaşlar. Ara ara kontrol edin

• axil kullanıcısına yanıt
    Kalktı ama hala hat yok

• El-Turko_67 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen düzelmesi Pazartesiyi bulur

• 1 ocak ibaresi bende de kalktı an itibariyle

• axil kullanıcısına yanıt
    1 ocakta kısıt görünüyordu 2 ocakta sadece yolcu beraberinde gelen cihaz görünüyor fakat hala hattı takıyorum 10-15 sn kadar şebeke veriyor sonrasında servis yok oluyor

• kısıt kalktı ama hala stabil sinyal mevcut değil beklemedeyim bakalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.