< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kivancyildiz -- 8 Ocak 2025; 10:37:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 yıl Yurtdışı Kayıtlı İphone 14 Pro Max tüm hatlar çalışmıyor (2. sayfa)
-
-
Cuma akşam imei kayıtlı olarak değişti. pazar günü de kullanıma açıldı. pazar gününden beridir sorunsuz kullanıyorum.
-
Arkadaşlar 2022 yılında yurtdışı ip14 pm aldım ve kendi pasaportuma işettirdim. 2 hat aktif şekilde 22-23-24 yıllarında sorunsuz kullandım.
Ancak şu an 2 farklı operatörde kendi pasaportuma ve kendi hattıma kayıtlı hattım çekmiyor. Başına gelen varmı acaba? BTK operatör güncellemede dedi bana ikna edici gelmedi
-
BTK ile sorunu çözdük, başına gelen varsa bilgilendirme için yazıyorum.
Telekom ve telekom altyapısını kullanan hatlarda operatör güncellemesi tamamlanmamış.
benim hatlardan biri vodafone, diğeri bimcell. BTK; bimcell hattı çıkarıp telefonu kapatıp açınca hat çekmeme sorununun düzeleceğini belirtti ve oldu bilginize.
-
Biraz geç oldu ben garanti olsun bekledim 2 gün önce deneyim belki açılmıştır diye denedim açıldı 2 gündür kesintisiz bir şekilde Turkcell hattımı kullanıyorum.Ne zaman aktif olduğunu bilmiyorum ama sonuçta aktif oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X