Kırık obp
|
Kırık obp
|
Kırık obp
|
Hangi bilgisayar mühendisliği?
|
2.mezunluk (askerlik)
2.mezuna kalanlar askerliginizi ertelettiniz mi? E devletten sorguladigimda 31 aralik 2021 e kadar ilisiginiz yoktur yaziyor
Subeye mi gitmeliyim yoksa e devletten hallediliyor mu
Hangi kaynagi almaliyim
2.mezun yilim tyt matematikte 3d kullandim son 1 aydir bitti sayilir simdi orijinalmi alsam acilmi karar veremedim hangisi daha cok zorlar sizce hangisini alayim acil daha kolay diyolar bazilari orijinal daha kolay diyor karar veremedim
2.mezunluk
2.kez mezuna kalacagim askerligi erteletmem veya dilekce falan yazmama gerek varmi 2 kez mezuna kalmis biri yardimci olabilir mi
2.mezunluk askerlik
2.kez mezuna kalacagim askerligi erteletmem veya dilekce falan yazmama gerek varmi 2 kez mezuna kalmis biri yardimci olabilir mi
organik kimya
organik kimyayı kımden dinleyeyim kimya adası ve bizim hocalardan biraz dinledim ama pek anlayamadım sağlam anlaşılır olarak kimi dinleyeyim
gözlük buğulanması
pazar gunu msu var tyt ayt icinde hep endiseleniyordum gozlugum maskeyle baya bugulaniyor dis macunu surmeyi denedim bugu yapmadi ama gozluge zarar verirmi trendyolda falan bugu yapmayici sprey var onlardanmi alsam maskeyi burnuna sıkıstır falan ise yaramadi baya arastirdim cozum bulamadim
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 66
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.878 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet