2.kez mezuna kalacagim askerligi erteletmem veya dilekce falan yazmama gerek varmi 2 kez mezuna kalmis biri yardimci olabilir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2.mezunluk
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Askerlik şubesine gidip tecil ettir 2 yıl daha ekliyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tecil ettircen diye biliom e devlete gir bi bak bende şuan ilişiği yok gibi bir şey yazıyo
subeye gıtmeye gerek yok ya ınternetten halledılıyo dıye bılıyorum bız oyle yaptıydık ama hatırlamıyorum valla
-
e devletten askerlik durum sorgula hangi tarihe denk geliyor bak. Sonuç aşaması yerleştirme kayıt vs vs derken işin uzayabileceğini tarihin ona göre olması gerektiğini unutma. Büyük ihtimal tarih tam denk gelmeyecektir. Lise mezunları askerliğini 2 yıl tecil edebiliyor. Tarih denk gelmiyorsa askerlik şubesinden tecil ettiriyorsun diplomanla beraber. Ancak pandemi dolayısıyla e devletten tecil ediliyor mu bilmiyorum. Askerlik şubesini ararsın net bilgiyi alırsın.
-
Hocam bende 2.defa mezunum bu sene.E devletten sorgulattım.31 Aralık 2021 tarihine kadar ilişiği yoktur diyor.Şimdi bu süre dolmadan gidip tecil mi ettirmem gerekiyor ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
-
Evet. Büyük ihtimalle 31 Aralık 2024e kadar ertelerler. Ama sakın bunu bu seneden sonra birkaç kez daha mezuna kalmak için bir güvence olarak görmeyin.Sonuçları güzel olmuyor.
Son senenizmiş gibi çalışın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreatestfriend -- 17 Ağustos 2021; 13:50:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok sağolun hocam teşekkür ederim.Haklısınız.
-
Kardeş halledince bana mesaj yazabilirmisin nasi hallettigini
Diplomayı al askerlik şubesine git onlar yönlendirirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X