Merhaba. Eski bir forum kullanıcısı olarak yeniden bir arıza ile kapıları tırmalıyorum. Hepinize selamlar. Bir öğlen arası evime geldim oyunu açık bırakıp su almaya gittim bi geldim ki ne göreyim. Büyük heveslerle aldığım ve Kıbrısa kadar getirdiğim bilgisayarım arızalandı. İş gereği burdayım.
Asus X670E-Pro anakart
Arkadaşlar bilgisayarım kendi kendine mavi ekrana düştükten sonra otomatik onarım hatası verdi biraz araştırdım format attım sorun düzelmedi Asus açılış yazısından sonra sürekli kendini yeniden başlatıyor. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mı ?
Cmos sıfırlama yaptım yeniden bios güncelledim ramları çıkarıp tek tek takarak denedim bios pilini söktüm Windows’u farklı farklı kurdum bios resetledim bios flashback ile güncelledim yine de çare etmedi hala aynı hatayı alıyorum.
Ankart üstündeki kontrol lambaları sırasıyla cpu dram vga boot ışıkları. CPU kırmızı yanıyor sönüyor, dram ı yakmadan atlıyor. Vga beyaz yanıyor ardından boot yeşil yanıyor tam bu esnada Asus yazısı ekrana çıkıyor ve dram turuncu yanıyor tekrar yeniden başlıyor.
Merhaba. Eski bir forum kullanıcısı olarak yeniden bir arıza ile kapıları tırmalıyorum. Hepinize selamlar. Bir öğlen arası evime geldiğim oyunu açık bırakıp su almaya gittim bi geldim ki ne göreyim. Büyük heveslerle aldığım ve Kıbrısa kadar getirdiğim bilgisayarım arızalandı.
Arkadaşlar bilgisayarım kendi kendine mavi ekrana düştükten sonra otomatik onarım hatası verdi biraz araştırdım format attım sorun düzelmedi Asus açılış yazısından sonra sürekli kendini yeniden başlatıyor. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mı ?
Cmos sıfırlama yaptım yeniden bios güncelledim ramları çıkarıp tek tek takarak denedim bios pilini söktüm Windows’u farklı farklı kurdum bios resetledim yine de çare etmedi hala aynı hatayı alıyorum.
Ankart üstündeki kontrol lambaları sırasıyla cpu dram vga boot ışıkları. CPU kırmızı yanıyor sönüyor, dram ı yakmadan atlıyor. Vga beyaz yazıyor ardından boot yeşil yanıyor tam bu esnada Asus yazısı çıkıyor ve dram turuncu yanıyor tekrar yeniden başlıyor
OTOMATİK ONARIM SONRASI AÇILMIYOR.
Merhaba. Eski bir forum kullanıcısı olarak yeniden bir arıza ile kapıları tırmalıyorum. Hepinize selamlar. Bir öğlen arası evime geldiğim oyunu açık bırakıp su almaya gittim bi geldim ki ne göreyim. Büyük heveslerle aldığım ve Kıbrısa kadar getirdiğim bilgisayarım arızalandı.
Win10 Pro Lisans
|
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 470 (Bu ay: 408)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware