Ubisoft bağlantı koptu hatası!!!!!
dün r6 girdim ertesi gün oldu yine r6 girecektim bunla karşılaştım bırak oyunu açmayı ubisoft hiç açılmıyor yardım edin internette gördüğüm her şeyi yaptım. modemi resetledim ubisoft connecti sildim bir daha yükledim dns ayarlarını değiştirdim cmd den internete reset çektim virüs programını kapatım denedim uyumluluk ayarlarını denedim ama yok olmuyor LÜTFEN YARDIM EDİN!!! sadece oyun oynamak istiyorum ama bu amk firmaları illa kendi programlarını çıkartıp zorla ondan oynatacaklar ver oyunu steam e geç işte niye niye amına koyduklarım
merhaba arkadaşlar ben şuanda yedek astsubay olarak askerliğimi yapıyorum.385. dönem ve 386. dönemler için yedek subay/astsubay muvazzaf alımları açıldı piyade komando alımda bilgi olarak sağlık hukuk vs şeyler yazıyordu. yazan yerlere mi alacaklar yoksa istenilen şart mı bu.(yani sağlık yazıyorsa sağlıkla ilgili bir bölüm mü bitirmiş olmam lazım yoksa kazanırsam sağlık astsubayı mı olucam)benim alanım muhabere telsiz sınıfı başvura bilir miyim?
klavye ışıkları
askerlik için sağlık raporu almak
bannerlord
arkadaşlar ben güney imp bitirdim onların tarafında sadece kraliçenin klanı kaldı birde paralı ordular. ne kalesi var ne de şehri bunları tamamen yok etmenin bir yolu var mı ? kelle almadan bunları nasıl benim tarafıma çekerim ?
amd ekran kartı
bende ekran kartı olarak radeon rx 5500 xt var. doğal olarak AMD radeon software kullanıyorum ama nvidia sürücelerindeki gibi ayrıntılı ayar yok oyunlarda falan vb ben nvidia nın programını yüklesem işe yarar mı ya da sizin varmı önerdiğiniz bi uygulama
STEAM CEVHERLERİ
benim steamde 3700 küsürlü cevherim var bunları kart destesi almak yerine satmayı düşünüyorum ama hiç bir şekilde cevher çuvalı oluşturamıyorum. seçeneğe tıklıyorum hiç bir işlem olmuyor cevherlerin hepsi parça parça biri 900 diğeri 100, 80,80,500, 20 gibi ve herhangi bir kartı cevhere dönüştürdüğümde farklı bi yere dönüşüyor hani gidipte 900 eklenmiyor. bir şeyi yanlış yapıyor olabilir miyim?
ya monitörümde sıkıntı var ya da benim gözler bozuk
Arkadaşlar yakın zamanda ŞOK' a rampage rm344 adında bir monitör geldi ve ben onu aldım yaklaşık 2 hafta sonra ekran üsten pırpır etmeye başladı(dalga geçmeyin nasıl anlatacağımı bilemedim) ama açınca hemen olmuyor bunu yazmaya başladığımda vardı şuan yok mesala ben ilk baş bende sıkıntı var sandım 2. defa olunca size yazmak istedim ikisinde de bf5 oynarken ve kapattıktan sonra oldu problem benim pcde mi yoksa monitörde mi? işretli alanın içi ve çizik olan yerlerde de hafif var.
Steam ea play hakkında
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.697 (Bu ay: 236)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware