Şimdi Ara

ya monitörümde sıkıntı var ya da benim gözler bozuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda ŞOK' a rampage rm344 adında bir monitör geldi ve ben onu aldım yaklaşık 2 hafta sonra ekran üsten pırpır etmeye başladı(dalga geçmeyin nasıl anlatacağımı bilemedim) ama açınca hemen olmuyor bunu yazmaya başladığımda vardı şuan yok mesala ben ilk baş bende sıkıntı var sandım 2. defa olunca size yazmak istedim ikisinde de bf5 oynarken ve kapattıktan sonra oldu problem benim pcde mi yoksa monitörde mi? işretli alanın içi ve çizik olan yerlerde de hafif var.

ya monitörümde sıkıntı var ya da benim gözler bozuk

• Pır pır dediğiniz olay Flicker problemi olabilir YouTube da araştırmanızı öneririm. Genelde oyunlarda G-Sync veya Free-Sync açınca olan bir sorundur. Ama benim garantiye verdiğim monitörümde renk geçişleri fazla olan videolarda gri ekrana geçince o pır pır dediğiniz olay oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold Man -- 5 Aralık 2020; 4:28:31 >
  • aaa evet free-sync açmıştım ne olduğunu bilmiyodum deneyip görmek için açmıştım birde sadece bf5 de oluyor. ÇOK SAĞOL BİRDE

• El Drago E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim başka sorun olursa bana her zaman ulaşabilirsiniz, elimden geldiğince yardım ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold Man -- 6 Aralık 2020; 0:28:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.