Tavandaki şerit ledlerin yarısı söndü
Selamlar
Kiraya bir eve çıktım salonda beyaz şerit led vardı. Tavan boyu dönüyordu. Normal ışık çok parlak geldiği için onu kullanıyordum bir haftadır. Demin bi açtım yarısından itibaren yanmıyor. Kablolarda bi yanık benzeri görüntü fark ettim. Artı bütünlük de yok ama nasıl çalıştığını anlamadığımdan emin olamadım.
Bütünlük yok dediğim burası. Tam da buradan itibaren ledler yanmıyor. Ama önceden yanıyordu fiziksel hiçbir şey değiştirmedim. Kamera açısından dolayı sanki şeridi bastırsam temas edecekmiş gibi gözüküyor olabilir ama ikisi de yapışık ve birbirlerine denk durmuyorlar. Duvardan yapışkanını söküp tekrar takmak gerekecek eğer sorun bunun inmesiyse. Ama dediğim gibi allahın tavanındaki şeridi tutup çekiştirmedim eskiden çalışıyordu.
Bir de şu bağlantıları göreyim diye cektiğim fotoğrafta sarı bantlardan birinde yanık izi fark ettim. Bu işi acemi biri yapmış gibi duruyor mu? Ev yanmasın??
Bi şey anlaşılıyor mu bilmiyorum bunlar bir tarafın fotoları.
Bu da aynı kutunun arka tarafı. Her yerine yıldırım işareti çizmişler, bi de kaçak göçek varsa gece gece çarpılmayayım diye elleşmedim.
Ne yapmak gerekir? Online destek verebilecek arkadaşlar var mı? Elektrikçi mi çağırayım? Ev sahibine mi sormak lazım? İki dkda halledilecek bi çözümü varsa yapayım yani.
Selamlar
İki hafta önce ben kavşaktan çıkarken yolcu tarafı ön kapıya çarptılar. Kapı göçtü, boyada bir şey yok ama cam açılmıyor aynalar elektrikli açılıp kapanıyordu kapanmıyor yukardan yağmur giriyor falan. Yamuldu yani kapı.
Yetkili servise götürdük, karşı taraf %100 kusurlu çıktı. Kapı değişecek dediler, gerek var mıydı bilmiyorum. Ama kapı yurt dışından gelecekmiş, ne zaman gelir bilmiyoruz diyorlar. Bi zaman aralığı verin diyorum cevap bile vermiyorlar.
Bizim kaskodan yaptırıyoruz ikame araç aldık bu sayede. 15 gün hakkımız vardı yarın dolacak. Acaba bu ikame aracı, bizim yedek parça gelene kadar kullanıp karşı tarafın sigortasından karşılamamız mümkün mü?
Araç yürür halde olduğu için yetkili servis isterseniz şimdi alıp parça gelene kadar kullanabilirsiniz diyor. Bu kapı ne zaman gelir? Hiçbir fikirlerinin olmaması nasıl bir şey, daha önce hiç mi ydısından parça getirmemişler işleri bu değil mi anlamadım.
Araç 2017 reno captur.
Ekleme: tam olarak iki ay sürdü aracı geri almak. Kapı rengini tam tutturamamışlar ama haricinde bir sorun yaşamadık. 15 günden sonra ikame falan vermediler. Yalnız aldığım bir duyuma göre kendi cebimden ikame araç kiralayıp sonra mahkeme süreciyle karşı taraftan ücreti tahsil etme olasılığım varmış. Uğraşmadık tabi. Herkese teşekkürler.
Laptop Pildeyken Aniden Kapanıyor
|
Freebuds 3 Sol Kulaklık Cızırtı Sorunu
|
İmam Hatip Şeyi
|
Hasarlı SD Kart
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.785 (Bu ay: 141)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware