Bazı Oyunlar Açılırken Aniden Kapanıyor
Arkadaşlar selam,
Bilgisayarda Steam'den bazı oyunlara girmeye çalışırken oyunlar aniden kapanıyor ve bir türlü sorunun nasıl çözüleceğini bulamadım. Önceden böyle bir problem olmuyordu, sanırım pazartesi çıkan Windows Update'i sonrası böyle oldu. Konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olabilirse çok memnun olurum.
Footbaal Manager 21 ve Cities Skylines'a girebiliyorum, hiçbir sıkıntı olmuyor. Ancak PUBG ve Green Hell isimli oyunu açtığımda ya yükleme ekranında ya da siyah ekranda kalıp oyundan atıyor ve olay görüntüleyecisinde hiçbir hata veya uyarı almıyorum.
- Ekran kartı driver'ı güncel.
- Chipset güncel.
- Bios ayarları güncel.
- Windows sürümü güncel.
- Uyumluluk modunda denedim.
- Oyunları silip tekrar yükledim.
- Oyunların yerel dosyalarının bütünlüğünü kontrol ettim.
- DirectX güncel.
Kasadan Görüntü Alamıyorım
Arkadaşlar selam,
Yakın zamanda kasa topladım ve Pazartesi gününden itibaren bilgisayarı sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Bu sabah bilgisayarı açtım ancak görüntü alamadım. Daha sonra forumdaki diğer konulara baktım ve gördüğüm bütün çözümleri denedim. Ramleri değiştirdim, pili çıkardım, ekran kartını söküp taktım ama sorun çözülmedi. Hem anakarttan hem de ekran kartından görüntü alamıyorum. Kablo ve monitörü farklı cihazda denedim çalışıyor. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Düşük FPS Sorunu
|
Smart Tv Öneri (Bütçe 1300 TL)
|
LG 42LB580N Hakkında
|
Telefon Açılma Problemi
|
İnternet Hızı Problemi
|
İnternet Hızı
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.388 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware