Arkadaşlar selam, Yakın zamanda kasa topladım ve Pazartesi gününden itibaren bilgisayarı sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Bu sabah bilgisayarı açtım ancak görüntü alamadım. Daha sonra forumdaki diğer konulara baktım ve gördüğüm bütün çözümleri denedim. Ramleri değiştirdim, pili çıkardım, ekran kartını söküp taktım ama sorun çözülmedi. Hem anakarttan hem de ekran kartından görüntü alamıyorum. Kablo ve monitörü farklı cihazda denedim çalışıyor. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kasadan Görüntü Alamıyorım
-
-
aynı problem bende de var ama bi çözüm bulamadım henüz, bişey çıkarsa yardımcı olmaya çalışırım.
-
4 günlük bilgisayar bozuldu, muhtemelen anakart yandı. Konuyla ilgili satın aldığım tedarikçi olan İtopya’yı arıyorum, 90 kişi sırada bekliyor. Ödemeyi yaptığım andan itibaren hiç ulaşamadım, inşallah bu sefer aldığıma pişman etmezler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://sinuzitforum.ecballium.com/konu-ekrana-goruntu-gelmiyor-un-100-sebebi.html
yavaş yavaş dolduracağım makaleyi..
-
itopya pişman etmez bence, ben de ordan alışveriş yapıyorum bi yamuğunu görmedim daha.
-
Arkadaşlar selam, dün sistemi İtopya'ya götürdüm, kasayı kontrol ettiler. Sorun ekran kartındaymış, değiştireceklerini söylediler. Ekran kartı kutusu yanımda değildi, eve gidip ekran kartının kutusunu aldım ve geri döndüm. Yarım saat bekledikten sonra ekran kartında stok olmadığını söylediler ve Pazartesi geleceğini söylediler. Özetle karantinada bilgisayarsız kaldım ve 3 kere İtopya'ya gitmek zorunda kaldım. Umarım Pazartesi ekran kartını getirirler.
-
ölmezsin be arkadaş, ben bir haftadır açamıyorum bilgisayarımı ;D en azından problemin ne olduğunu anladın ben onuda çözemiyorum, bakalım benimki nolcak...
Benzer içerikler
- akıllı tahta açılmıyor ışık yanıp sönüyor
- bilgisayar kendini yeniden başlatıyor
- tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor
- autocad kesikli çizgi
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- telefon şarj olmuyor
- ekran videosu alma
- bilgisayar hızlandırma
- laptop ses gelmiyor
- ekran kartı resetleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X